SPISOVATELKA: Italští politici nemluví za národ!

Významná italská historička a spisovatelka Ornella Mariani Forniová se na videu obrací k prezidentu Putinovi, v němž ho prosí nepovažovat italský národ za nepřátele Ruska.

„Obracím se k prezidentu RF Vladimíru Putinovi, abych objasnila pozici italské vlády, přesněji nepřátelství italské vlády, které se týká její pozice.

To není nepřátelství italského národa. Italský národ si ještě drží čerstvou vzpomínku na podporu ruských zdravotníků v době prvního prudkého vzestupu covidu a vděčnost, kterou k nim cítíme, je nepopsatelná.

Z tohoto důvodu bych chtěla prezidentu Putinovi předat, že tato rozhodnutí vlády italský národ nepřijímal, nejsou rozhodnutím Itálie. Rozhodla je skupina nezákonných představitelů, protože máme parlament, který se neidentifikuje s vůlí národa. Parlament, který nevyjadřuje vůli národa. Máme konstituci, která byla definitivně zlomena. A mnozí z nás, a takových je nemálo, jsme nuceni zastupovat sami sebe.

Prosím Vás, pane prezidente, abyste vzal v úvahu, že vaši nepřátelé nejsou Itálie, ani italský národ. Vaši nepřátelé jsou Mario Draghi, režimní oportunisté, kteří se snaží vyhovět jeho idiotskému konáním, a velmi pravděpodobně Kvirinalský palác (italsky Palazzo del Quirinale je oficiální rezidencí prezidenta Italské republiky na římském pahorku Kvirinál), který nic neřekl o čl. 11 Ústavy, a to je pobuřující. Ústavní čl. 11. totiž odmítá válku, ale považuje ji za přípustnou jen v případě obrany, což je porušení konstituční listiny.

Především pozice establishmentu nekoresponduje s přáním italského národa. Je jasné, že Italové nechtějí nic jiného, než rezignaci tohoto parlamentu a premiéra, ale ještě více chtějí vyjít z korumpované a nacistické struktury pod názvem Evropská unie.

Můžete nám v tomto pomoci. Prosím vás, abyste zrevidoval striktní rezoluce, které hodláte použít proti Itálii, kterou jste zanesl na černou listinu mezi jiné země. Prosím, použijte tyto rezoluce jen proti Mariu Dragimu a jeho spolupracovníkům, ale ne proti bezmocnému, bezbrannému národu, především díky servilitě masových médii. V očích těchto Italů jste Vy poslední možnou obranou západních hodnot, a především etiky a kultury mojí země. Děkuji, p. Putine.“

VIDEO:

-mp-