KALIFORNIE připravuje nový zákon, který by umožnil matkám zabíjet své děti až 7 dní po narození

Toto je další potvrzení démonizace USA.

Po více než dvou letech od napadení základních lidských práv pracuje kalifornský guvernér Gavin Newsom na novém zákoně o infanticidě, který by umožnil legalizovat vraždu dětí po dobu devíti měsíců těhotenství a v průběhu týdne (týdnů) po narození. Zákon byl doporučen Newsomovou Radou pro budoucnost potratů (Future of Abortion Council), která vydává doporučení k „posílení a rozšíření“ potratů v Kalifornii.

V souvislosti s kalifornským zákonem AB 2223 bude matka chráněna před občanským a trestním obviněním za jakýkoliv „čin nebo opomenutí“ souvisejícím s jejím těhotenstvím. Zahrnuje nejen potrat v jakémkoli stádiu těhotenství, ale také „perinatální smrt“. Perinatální smrt je definována jako smrt novorozence sedm dnů a více po narození.

Kalifornská legislativa legalizuje infanticidu před a po narození

V navrhované legislativě předložené členem shromáždění žen Buffy Wicks (D-Berkeley) by vražda nenarozených a narozených dětí byla kodifikována jako právní akt a propagována jako „reprodukční právo žen.“ Od svého nástupu do úřadu se Gavin Newsom snažil rozšířit přístup k potratům a učinit z Kalifornie „svatostánek“ pro tato takzvaná práva žen. Nový zákon zaštiťuje každého, kdo „pomáhá nebo asistuje těhotné osobě při uplatňování“ těchto takzvaných práv. Návrh zákona rovněž dává matkám novou pravomoc žalovat policejní oddělení, zatkne-li policista kohokoli, kdo se spikne s cílem zabít dítě.

Politická kultura, která ospravedlňuje zabíjení milionů dětí v děloze, nyní vyhlašuje den otevřených dveří pro nechtěné novorozence. Každý Kaliforňan se musí postavit proti tomuto ohavnému návrhu zákona“, řekl Jonathan Keller, prezident Kalifornské rodinné rady. Pro-life obhájci bojovali za práva nenarozených dětí po celá desetiletí a chápou, že neexistuje žádný morální rozdíl mezi ukončením života dítěte před či po narození. Společnost, která akceptuje nekontrolované vraždění dětí ve druhém a třetím trimestru těhotenství, nakonec povolí i vraždu dětí po narození.

Generální ředitelka nadace „Life Legal Defense Foundation“ Alexandra Snyder vydala prohlášení, v němž odsoudila zákon o infanticidě: „AB 2223 není jen propotratový zákon, odstraňuje i všechny občanské a trestní sankce za vraždu novorozenců narozených za každých okolností živými. Zákon výslovně opravňuje jakoukoli osobu napomáhat potratům a infanticidě bez právních následků.“ Life Legal odsuzuje používání eufemismů, jako jsou „osobní reprodukční rozhodnutí“ a „reprodukční spravedlnost“ k ospravedlnění a podpoře zabíjení dětí v děloze i mimo ni.

Dravý potratový průmysl zneužívá ženy, aby zbavil celé pokolení o jejich právo na život

Predátorský potratový průmysl po desetiletí tvrdil ženám, že těhotenství není nic jiného než „shluk buněk“. Nutil ženy myslet si, že mohou zničit lidský život. Stoupenci potratů se snažili okrást celou generaci o jejich práva na život, svobodu a snahu o štěstí. Životaschopné děti vně dělohy jsou rozřezány a vysávány ven kvůli „právům žen.“ Propotratoví stoupenci se v této otázce stali natolik morálně zkaženými, že souhlasí s tím, že neexistuje žádný morální rozdíl mezi ukončením života dítěte před narozením nebo po narození. Podle jejich zvrácené ideologie nechtěné dítě může být zabito a zlikvidováno tak jako tak bez následků.  

Advokát „Pacific Justice Institute“ Matthew McReynolds uvedl, že „kalifornští zákonodárci překročili červenou linii v jejich ďábelském pokusu legitimizovat zabíjení několik hodin starých či dokonce týdenních novorozenců.“

Dále napsal:

Zde už se nejedná o rozšíření práv na potraty; to je stupeň zla, který drtivá většina Američanů, bez ohledu na to, jak se politicky identifikují, nemohou strávit. Budeme pracovat na porážce tohoto šíleného a ďábelského návrhu zákona.“

(překlad vlastní)

Zdroj: miamistandard.news

-mp-