Petr HÁJEK - Mystifikace jako z partesu: Opravdu začal rok 2022? Finále 4. revoluce ve 4. říši je tu. Vše je opět v rukou nepodvolených

Autor radí těm, co oslavovali příchod roku 2022, aby rychle vystřízlivěli, protože poněmecku „sjednocená Evropa“, státní koncentráky a útok na Rusko nejsou jen dávnou historií.

Je to úkaz typické davové psychózy: Lidé na Silvestra v kvantech vyrážejí do ulic, odpalují petardy, opíjejí se a radují – i když je obklopuje stejně děsivá realita jako den předtím, kdy na ni nadávali. Proč? Důvod se zdá být nasnadě. Končí jeden rok, odhodíme ho za sebe, a s nadějí budeme hledět k tomu novému, ještě nepopsanému, jenž nám třeba přinese něco lepšího.

To ovšem platí tak maximálně pro účetnictví a daňové přiznání. Ze všech ostatních hledisek v tom není nic racionálního – spíše mystického, ba dokonce metafyzického. Což je pro umírající euroatlantickou civilizaci, která vše duchovní prohlásila za šrot a haraburdí, a nahradila je náboženstvím „neomylné vědy“ přinejmenším zvláštní.

V takovém zúženém světě je všechno relativní, nic neplatí absolutně. Dokládá to výrok mé dcery, která se mnou (koneckonců i s prezidentem republiky) nesouhlasila, že „jedenadvacátý“ byl totálně mizerný rok. To proto, že se jí v něm narodila krásná dceruška. Jiní udělali maturitu či byli přijati na nějakou školu. Ještě jiní vyhráli ve sportce, postoupili kariérně v zaměstnání, nebo jejich favorit uspěl ve volbách. To poslední je ovšem v poslední době na pováženou.

Ostatně i s tím rokem 2022 je to na pováženou. Ten má význam pouze pro křesťany – a toto náboženství (donedávna konstitutivní pro naši civilizaci) je právě drceno na prach zapomnění koly progresivistické totalitní mašinérie za nadšené spolupráce zednářských elit, které spolu s „papežem“ Bergogliem obsadily Vatikán. Již brzy se proto bude v Evropě spíše slavit příchod muslimského Nového roku (letos 1444), zatímco nejvýznamnější bankéřské rodiny (skuteční kormidelníci „moderní doby“) zůstanou u svého tradičního židovského kalendáře (letos slaví 5783 od stvoření světa). Jen to účetnictví a daně nejspíš ještě nějaký čas ponechají Silvestru. Jinak teď už má být všechno jinak.

Přes kopírák

Souboj o totální (totalitní) proměnu původního civilizačního rámce jde do finále. Čtvrtá revoluce – po Velké francouzské, bolševické v Rusku a nacionálně socialistické v Německu – započala již koncem šedesátých let. O dvacet let později (pádem sovětského bloku) začala dostávat institucionální rozměr Nového světového řádu („stvoření“ EU). Tragická fraška z 11. září 2001 pak byla „výstřelem z Aurory“, stejně mystifikačním divadlem velkého podvodu jako „pád Zimního“ či „požár Reichstagu“ – po němž jako přes kopírák došlo k dramatické destrukci občanských svobod. 

„Covidová tyranie“ (odstartovaná rozšířením uměle vyrobeného viru v amerických a čínských laboratořích roku 2019) už byla jen technickým provedením výstavby koncentračních táborů v jednotlivých zemích. Je nad nimi umístěn – jako přes kopírák – jen mírně upravený povzbuzující nápis Vakzine macht frei (Očkováním ke svobodě). Je to případné, protože čtvrtá revoluce se číselně shoduje s nástupem německé 4. říše, která napodruhé – tentokrát bez tanků a děl – ovládla evropský kontinent. Je proto také přirozené, že si Němci aktuálně zvolili novou vládu, která se již netají svým cílem změnit Evropskou unii (zatím formálně „mezinárodní organizaci“) ve „federální“ impérium, jenž pro forma bude mít centrum v Bruselu (Berlín by přece jen stále řídnoucí pamětníky bil příliš do očí).

Úspěšné neměnit!

Jinak jde pokrok jako podle partesu: Hitlerův prováděcí plán Mein Kampf (Můj boj) aktualizoval Schwabův Velký reset, takže staré noty v novém balení k dispozici. Ke koncertu je ovšem nutný „Velký souhlas“ publika. Ten, opět jako přes kopírák, realizuje především německý lid, jenž tolik miluje davovou psychózu originálních ideologií (nejlépe s lidem rakouským). I ta je k dispozici. Její artikl už není nabarven do ruda či černa – ale zelena. Jinak ovšem Green Deal odkazuje k vpravdě bolševickému řešení Velké krize v USA ve třicátých letech minulého století. Franklin D. Roosevelt tehdy naordinoval zásadní „reformy“ americkému lidu (New Deal), jež nutně vedly k přípravě (a později realizaci) válečné ekonomiky. Ostatně i ta „Velká válka“ proti Rusku (v pořadí třetí) je dnes již na dotek.

Příprava na „poslední bitvu“ vrcholí – a úspěšné metody je třeba zachovat. Vynikající trvanlivost vykázal třeba rasismus, který se tentokrát netýká jen židů, ale bílé rasy obecně. Je rovněž třeba rázně rozdělit národní pospolitosti: O vznik občanů druhé kategorie se tentokrát postaral covidismus a dobrovolně-povinné očkování zničující genetickou vakcínou. Skvěle se tak ukázalo, kdo je loajální (nebo třeba jen zastrašitelný), a kdo se nepodvolil – už je na seznamech. Orwellovsky drsně se přepisují dějiny. A vedle tradičního Ruska je „vědecky stvořen“ i imaginární nepřítel – globální oteplování. Absurdním bojem proti sodovkovému plynu (CO2) se rychle podařilo dostat prosperující státy do uměle vytvořené energetické (a tedy hospodářské) Velké krize. Vše ke zničení připraveno. Jen stisknout tlačítko Start (v aktuální počítačové realitě Enter, OK).

Kocovina

Také u nás je vše již připraveno. Proběhly volby, které podle instrukcí z Berlína zmanipuloval ústavní soud, jenž změnil volební systém tak, aby se kolaboranti nebáli spojit do volebních koalic. Spolu s tím propadl milión hlasů (čtvrtina odevzdaných), takže kormidlo moci má nyní pevně v rukou kolaborantská menšina. A chce ještě víc. Zbývá poslední méně důležitý ale symbolickým významem podstatný post - prezident.

Článek v mainstreamovém médiu praví: „Strany koalice Spolu stojí před úkolem najít shodu na společném kandidátovi, ideálně s další koalicí Pirátů a STAN. Aby tak netříštily síly a podpořily toho“ (a teď čtěme zvláště pozorně:) „kdo spojí voliče liberálních a konzervativních stran od středu doprava.“ Takže i Piráti už jsou dnes „napravo“. Úchvatný výkon mediálního ministerstva pravdy a lásky!

A nejvyšší představitelé vítězných „mocností“ (v zastoupení naši místodržící) k nám nyní řečnili: 

Tchajwanec (Miloš. Vystrčil, šéf senátu) zopakoval loňskou mantru že „Cestou ke svobodě a většímu bezpečí je očkování.“ A hlavně tu jednotu!

Nejlepší byl ale přece jen Petr Fiala (místodržící premiér). Tak dlouho se bál, že bude muset vládnout, až mu to skutečně spadlo na hlavu. Není divu, že z jeho novoročního vyjádření nadále autenticky stříkal na všechny strany strach. A do toho mával komicky ručičkami, jak ho marketéři zkusili (marně) naučit. Jo a hlavně tu jednotu!

V tu dobu už se mnozí „oslavující“ Nový rok probouzeli ze silvestrovské kocoviny. Až zažijí skutečné probuzení, bude už asi pozdě. Až soudružka Pekarová (TOP 09) a její sponzoři zavelí k útoku na Rusko, zažijeme v našem relativním světě závan absolutna.

Jiní však zůstali střízliví. Ti – ačkoliv má propadnutý voličský milión zčásti i malé zastoupení v parlamentu (20 poslanců Tomia Okamury) – budou nyní pro přežití našeho státu a národa nejdůležitější. Ti skutečně jednotní. Očkovaní i neočkovaní:

Nepodvolení. 

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr