Jana ZWYRTEK HAMPLOVÁ - Když hvězdy (ne)tančí

Diskriminace zasáhla i populární taneční soutěž. A já tomu tleskám!!!

Ne, nespletli jste se. Je to tak. Měsíce se snažím spolu s kolegy psát o tom, jak nám všem lžou horem spodem, a jak veškerá ta opatření jsou rozhodnutím politbyra, nikoli lékařů, ale jako bychom hrách na stěnu házeli. A ejhle. Jedna očkovaná Tereza Kostková, kterou zasáhl covid, a statisíce diváků a fanoušků si začínají klást všechny ty důležité otázky, na které není logická odpověď. Nazvala jsem to super PR pravdě o očkování proti covidu.

Mrzí mne jediná věc – že skutečně některé páry netančí. Protože je to un fair diskriminace. A budu jim dál o to víc držet palce.

A co zní éterem u sobotních obrazovek? A co mi chodí po stovkách do mailu? Diváky to rozladilo. A ptají se.

Jak mohla Tereza Kostková dostat covid, když je očkovaná? Tedy i ti, kteří doposud věřili tomu, že vakcína brání proti onemocnění jako jiná očkování, náhle zjistili, že to tak prostě není. Očkovaný může onemocnět jako každý jiný, a dokonce opakovaně.

Když očkovaní mohou nakazit ostatní stejně jako neočkovaní, proč zakazují tančit jen neočkovaným párům? Vždyť to nemá logiku! Proč nezakázali tančit očkovaným nebo proč neočkované nenechali pokračovat jako očkované?

Ano, očkování nechrání proti nákaze kohokoliv kýmkoli. Odlišovat očkované a neočkované nemá smysl.

Takže vážení příznivci StarDance, situace se má následovně:

To, že byly neočkované páry dány do karantény, je pouze „trest“ za to, že uvěřily, že dobrovolné očkování je skutečně dobrovolné. Neexistuje absolutně žádný důvod pro jejich karanténu z medicinského hlediska. Neočkovaný a očkovaný se totiž vzájemně ohrožují úplně stejně. Pokud vám tedy někdo tvrdí, že jen neočkovaní někoho ohrožují, je to lež.

TEDY:
Pokud vám někdo tvrdí, že bylo nutné vyřadit neočkované páry, není to prostě pravda. Mohly tančit stejně, jako páry očkované.

A proč tedy některé hvězdy skutečně netančí?

Protože o tom, kdo bude v naší zemi tančit v taneční soutěži, rozhoduje opět „politbyro“. Ptejme se proč, čí zájmy hájí – naše rozhodně ne.

Vaším nepřítelem tedy nejsou neočkovaní, ale ono politbyro, které dělí nejen tanečníky na „pohodlné“ a „nepohodlné“, ale kastuje nás takto trapně všechny. Dnes se jen ono politbyro jmenuje ministerstvo zdravotnictví, a se svými absurdními, nelogickými a nezákonnými opatřeními a lživými výroky z úst ministra zdravotnictví by už mělo jít do háje, protože ničí nejen vaši oblíbenou taneční soutěž, ale životy nás všech.

Zkrátka nám už několik měsíců o důležitosti a významu očkování nehorázně lžou, a kvůli tomu, aby přiznáním pravdy neztratili tvář, dnes některé páry ve StarDance netančily. Taková malá ukázka nesmyslného vydírání diskriminací slušných lidí v přímém přenosu. Nevím, zda se jim vyplatí, když čtu ty maily. Stovky lidí procitlo.

Tedy: ať žije StarDance! Takove PR pravdě o vakcínách bychom opravdu nezaplatili.

Děkujeme!

Pro Libertate, Zdravé fórum, Zlatý špendlík

Zdroj: blog.aktualne.cz

Zwyrtek Hamplová Jana