Michal SEMÍN - Odporná lež ministra Vojtěcha a jeho vakcinační mafie: V nemocnicích je téměř stejný počet „napíchnutých“ jako odpůrců. Je čas začít se bránit

Autor zaznamenal skandální výroky ministra zdravotnictví, kterými chce přivést „pod jehlu“ další vystrašené občany, a na oficiálních číslech dokládá, že jde o sprosté lži a dezinformace.

Tak dnes nám služebníček globálního covidbyra Adam Vojtěch na tiskovce oznámil, že se u nás rozjíždí „epidemie nevakcinovaných“. A že by nám při tomto tempu mohli zaplnit nemocniční lůžka. Když se však podíváme na oficiální data ÚZIS (podrobná tabulka xls ke stažení), jehož šéf Dušek té lživárně pilně asistuje, zjistíme, že k dnešnímu dni je v nemocnici 606 nevakcinovaných pacientů a vakcinovaných 447 (dokonce jsou tam 3 po třetí dávce). Poměr vakcinovaných pacientů, stonajících s covidem ve špitálech, tedy činí neuvěřitelných 43%! 

Covidové lži jsou čím dál zjevnější a ostudnější. Začalo to krátkodobým „zplošťováním křivky“, pokračovalo účinností roušek a lockdownů a končí to údajnou takřka 100% účinností genových vakcín, které vlastně ani vakcínami nejsou.

Dobrovolne ockovani

Ilustrace: Takto bude vypadat dobrovolné očkování...

Nejprve nám na tiskovkách a v propagandistických pořadech na ČT (komerční televize zdárně sekundovaly, jakkoli CNN Prima News dnes tu a tam pozve do debaty i názorovou opozici) tvrdili, že se očkovaný nemůže covidem nakazit a ani infekci dále šířit. Kdo tvrdil opak, byl za dezinformátora a pokud pravdivou informaci šířil na sociálních sítích, byl z nich odpojen.

Dnes už snadný přenos viru opíchanými lidmi sice připouštějí, stále nám však mystifikačně tvrdí, že očkovaní průběh nemoci, vyžadující hospitalizaci, mohou mít jen sporadicky. Velice užitečnou analýzu vlivu očkování na ochranu populace před šířením viru SARS-Cov-2, včetně klíčových dat a odkazů, zpracoval MUDr. Vladimír Čížek a je k dispozici zde.

Vzhledem k tomu, že se u nás začalo očkovat později než jinde, hovoří zatím počet hospitalizací či úmrtí mírně ve prospěch vakcinovaných. Brzy se to však může změnit. Případ Izraele je notoricky známý, podobný průběh však můžeme sledovat i v jiných zemích.

Zajímavá jsou data z mocně proočkované Velké Británie. Oficiální zdravotní úřad Public Health England vydal 17. září zprávu, z níž vyplývá prostý fakt: Na covid zde již umírá více očkovaných, než neočkovaných. Mezi 1. únorem 2021 a 12. zářím bylo mýtickou Deltou infikováno 157.000 plně očkovaných a 257.357 neočkovaných. Pokud jde ovšem o covidová úmrtí, tak zde je poměr obrácený – 722 neočkovaných a 1613 očkovaných!

Potvrzuje se tak obava některých předních virologů, že plošná vakcinace povede k selekci mutací, na které budou vakcíny, vyráběné na původní virus, krátké. A to odhlížíme od jiných potenciálních rizik genových vakcín, jako jsou sterilizace, krevní sraženiny, záněty srdečního svalu, případně vznik závažných autoimunitních či neurologických onemocnění. 

Lze ve světle těchto faktů doufat, že po odhalení této další lži dají manažeři místní covidiády zpátečku, a letošní podzim či zima proběhnou v relativním poklidu? Stát se může samozřejmě cokoli, ale vsadit si na to nemůžeme. Zvláště když s ohlašovaným novým ministrem nemocnictví Válkem přijdou řídit bílou armádu protřelí mesesáci (oficiálně skupina MeSES), kteří Babišovi a spol. vždy jen vyčítali to, že proti neočkovaným nejedná dostatečně razantně. 

Neměli bychom v odporu proti této zvůli být už konečně o něco razantnější i my?

Zdroj: protiproud.cz

Semín Michal