Michal SEMÍN - Bohem inspirovaný vpich?

Jděte do celého světa a šiřte Pfizer! Ne, to není tiskařský šotek, zaměňující misijní příkaz evangelia s kampaní na očkování experimentální genovou vakcínou proti nemoci, na kterou umírá jen malý zlomek nakažených.

To je takřka doslovný výrok nové guvernérky státu New York Kathy Hochul z jejího nedělního kázání v denominačně neutrálním chrámu Křesťanského kulturního centra v Brooklynu:

Jde o jeden z dalších nepřímých důkazů, že z toho, co se původně jevilo jako vcelku rutinní práce pro epidemiology, nám před očima roste nové náboženství.

Jeho vyznavačů bohužel narůstá i mezi těmi, kdo se stále ještě hlásí ke křesťanství. Tento nový kult má svoje dogmata, svatá písma i svátosti, jakož i inkvizici a heretiky. A kněze a kněžky, mezi nimiž Kathy Hochul momentálně vyčnívá. Při svém kázání neměla na krku kříž, ačkoli se za křesťanku považuje, ale náhrdelník se symbolem vakcíny. Jeho poselství je jasné – guvernérka má za sebou svoje první dvě nitrožilní svatá přijímání. Poslechněme si nyní úryvek z její homilie:

Nosím svůj náhrdelník bez ustání, aby druzí viděli, že jsem řádně očkovaná. Vím, že i vy jste očkovaní. Protože jste chytří. Tam venku jsou však ještě pořád lidé, kteří Bohu nenaslouchají, nevnímají, co po nich Bůh žádá. Víte, koho mám na mysli. Musíte se stát mými apoštoly. Potřebuji, abyste vyšli ven a říkali, že si to vzájemně dlužíme. Milujeme jeden druhého, jak nás to Ježíš naučil. A jak jinak projevit svou lásku k bližnímu, než že ho přimějete k tomu, aby se nechal očkovat?

Takže aby bylo jasno, nikdo nepřichází k Otci než skrze vakcínu! Hochul to samozřejmě nemá ze své hlavy, to jen odezírá ze rtů sv. Antonína Fauciho, velekněze amerických Svědků Covidových.

Obětoval jsem v minulých dnech desítky minut svého času korespondencí s jiným vyznavačem tohoto kultu, P. Markem Orko Váchou. Byl jsem k tomu vyprovokován jeho nekompromisním tvrzením v jedné televizní besedě, že kdo se neočkuje proti covid-19, proviňuje se proti přikázání Nezabiješ. Snažil jsem se jej přesvědčit o tom, že je-li tu někdo vinen těžkým hříchem, tak to jsou ti, kteří k vývoji otcem Váchou adorované vakcíny záměrně usmrtili nespočet dětí, aby z nich, dokud ještě žily, oddělili živý kus tkáně pro budoucí zisky farmaceutického průmyslu. Marně. Nejen že si trval na svém, ještě mne má za zpátečnického vzteklouna.

Dobře mi tak, nemám házet perly lidem, kteří s podobnou vášní a naléhavostí, s jakou nyní hájí dogmata nového kultu, ty skutečně spasitelné pravdy pravého náboženství nikdy nehlásali.

O tom, že současná fáze covidiády dostává ryze kultovní charakter, přeci svědčí i to, že okolo jiných infekcí a vakcín se žádné takové obřadné tanečky nevedou:

Zdroj: tedeum.cz

Semín Michal