Paul Craig ROBERTS - Bůh nás chraň před „vzdělanou“ mládeží

Když jsem byl studentem na univerzitě, heslem liberálů byl citát, připisovaný Voltairovi: „Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale budu k smrti bránit vaše právo to říkat.“

Liberálové použili tento citát jako svolení k dekonstrukci rodiny, společnosti, náboženství a systému víry, který držel různorodou americkou populaci pohromadě.

Ilustracni foto 

Podívejte se na tyto idioty. Odkud přišli? Z univerzit.

Dnešní liberálové chtějí umlčet a dokonce zatknout každého, kdo s nimi nesouhlasí. Sociální média blokují a ruší všechny, kteří vybočují z oficiálních verzí, a to dokonce i odborníky, členy Kongresu a prezidenta Spojených států.

Amazon, Apple a Google vytlačují alternativní sociální média, znemožňují jejich existenci tím, že jim odpírají služby.

Američané přicházejí o práci kvůli tomu, že jsou podporovatelé Trumpa, a dokonce i za to, že používají rodná zájmena, která tito idioti neschvalují.

V rámci univerzitního života jsme se dostali do bodu, kdy neznalý „student“, přijatý jen na základě splnění kvót, má větší autoritu, než uznávaný badatel nebo vědec, a může nechat badatele nebo významného vědce prošetřit a sankcionovat jeho vlastní univerzitou. Totální ne-entita může zničit osobu, která dosáhla celoživotních úspěchů, jednoduše na základě toho, že se ne-entita „urazila“.

To je dnešní západní svět. Kdo zbývá, aby to bránil? Zemřel za to? A co je vlastně to? Hodnoty jsou pryč. Systém víry je rozpuštěn. Propaganda zaměřuje naši pozornost na Rusy, Číňany a Íránce. Skutečné hrozby pro naši existenci řídí naše životy.

Žijeme v Matrixu jejich samoúčelných lží.

Jasným důkazem toho, že liberálové vytvořili nový Temný věk, je požadavek studentů Harvardu, aby univerzita odebrala titul Trumpovým příznivcům. Univerzitní život už opustila veškerá soudnost. Soudnost je nahrazena slepou nenávistí. Emoce vládnou. Ti, kdo říkají pravdu, jsou „nepřátelé lidu“.

Originál: God Save Us From The Educated Youth vyšel 29.1.2021 na paulcraigroberts.org.

Zdroj: zvedavec.org

Roberts Paul Craig