Petr HÁJEK - Operace Staromák klade nové otázky: Kdo vyvolal střet rowdies s policií? Kdo řídí ČT a Moravce? Proč nesměl promluvit doktor Obrtel a spol.? Co ještě kavárna udělá, aby se zbavila Babiše? Opravdu kolabují nemocnice?

Autor vidí „staroměstský masakr“ jako operaci připravenou někým jiným než demonstranty a přináší k tomu zajímavé video a stejně zajímavé prohlášení IVK.

Zdá se, že mediální bláznění s koronavirem zdolává další dosud neznámé výšiny. To, co od včerejšího večera – po demonstraci na Staroměstském náměstí – produkují korporátní média, je opět něco nevídaného. Ostatně i ta demonstrace sama, respektive pokračování po jejím předčasném ukončení, při kterém došlo ke střetu fotbalových fanoušků s policií, vykazuje řadu „nejasností“.

Teď zjevně už nejde o to, do jaké míry je národ (a stát) ohrožen šířením nákazy. Do jaké míry je zdravotnický systém vystaven nebezpečí přehlcení nemocnými (nikoli nakaženými), kteří potřebují hospitalizaci. Naplno se už hraje o něco jiného – a dramatická (ač mnohými autoritami exaktně zpochybněná) čísla o nemocných a mrtvých se používají k výsostně politickému boji. 

Že nákazu jako takovou nezpochybňuji jsem myslím dostatečně popsal již v knize Úder a v dalších článcích, které jsem od té doby publikoval. Ale to, co se děje nyní – to je teprve ta „druhá vlna“, která však nemá už s ochranou našeho zdraví a životů nic společného. Je to už čistě druhá vlna ždímání špinavého politického hadru.

Podezřelý zdroj

Vše jako obvykle odstartovala Česká televize ve svém nedělním mystifikačním pořadu Otázky VM. Táž ČT, která ignoruje pravomocné rozhodnutí soudu, aby dala Unii obhájců údaje o tom, koho do těchto politických masáží (ne)zve. Nejenže se odmítla rozsudku podřídit, ale je připravena platit (exekuční) pokuty – z peněz, které jí nedobrovolně každý měsíc posíláme, za rok to činí 7 miliard – aby svého Moravce (nomen omen s ministrem propagandy za německého protektorátu) udržela na obrazovce. Proč? Kdo ji ve skutečnosti řídí? Na to odpověď jak teď víme už nedostaneme, ani kdyby to nařídil soud. Je to stát ve státě.

Tenhle luxusně placený Moravec nelenil, a přinesl v neděli „data z průzkumu veřejného mínění“. Pořídila je „dvorní agentura ČT jménem Kantar. Mezinárodní (a patřičně drahá) globalistická firma, která již roky připravuje pro ČT podklady k manipulaci veřejným míněním – tak, jak to zadavatelé potřebují. Děje se to samozřejmě všude ve světě, aktuálně nejsilněji v USA před prezidentskými volbami, ale nás teď zajímá náš dvoreček. 

Tak se prý ukázalo, že Babišovo ANO ztratilo za poslední měsíc pět procent – a již ho od „hodných“ Pirátů (nejdivočejší levičácká falanga ustavená v Bruselu) dělí jen nějakých pět šest procent. Za normálních okolností by se jeden ani nedivil. Rachot kolem Babiše ostře zesiluje (nevolil jsem ho, dodávám pro jistotu) a jeho „podvolení se v Bruselu“, kde přikývl na šílenství „zeleného údělu“ by mohlo mnohým jeho voličům zhořknout v ústech. Přesto je zjevné, že jde o nesmysl (volby, které to jediné mohou „zhodnotit“ jsou daleko) – ale k nastartování mediální štvanice „druhé vlny“ to zcela postačuje.

Podezřelý „Staromák“

Právě tak je jisté, že to, co jsme v ČT viděli jako reportáže ze Staroměstského náměstí, je stejně manipulativní. Asi jen málo z normálních lidí obdivuje fotbalové rváče, kteří nevynechají jedinou příležitost si to mezi sebou (a případně i policií) rozdat. Podívejte se však pozorně na jedno amatérské video ze Staromáku: v jeho závěru – k úžasu přítomných „svědků“ – nasedá do policejního vozu muž, kterého předtím viděli, jak vede „rowdies“ ke střetu s policií. A náhle se vypaří, skočí do policejního auta a odjíždí (v čase 1:18). To už jsme tady v jiných případech také párkrát viděli (ale určitě ne v ČT a na ni napojených Bakalových a spol. „miliardářských“ médiích).

Ostatně o něčem podobném hovoří také lékař z „první linie“ a velitel Národní domobrany Marek Obrtel, kterého organizátoři demonstrace pozvali, aby zde vystoupil:

„Neváhal jsem dorazit z moravské Olomouce, abych vyhověl žádosti některých organizátorů i širší veřejnosti o moje vystoupení z pozice lékaře a vlastence. V posledních hodinách a nakonec i desítkách minut jsem však zdaleka nejen já zaznamenal celou řadu mimořádně znepokojivých signálů. Nasvědčují, že akce připravená v dobré víře a čestnými lidmi bude pravděpodobně vystavena různým zákeřným provokacím, které mají cíl mítink a jeho účastníky podpásově zdiskreditovat jako ty, kterým jsou životy a zdraví našich spoluobčanů lhostejné.

Pravdou je pravý opak!

Byl jsem mimochodem velmi zaskočen, když jsem se na železniční stanici stal osobně svědkem toho, jak byl policejní kolega uniformovaných policistů, oblečen do šatů, působících dojmem fotbalového chuligána poučován, jak má postupovat, aby se vmísil do davu demonstrantů a vyprovokoval je k nepřístojnostem! Tím méně hodlám být hříčkou špinavých praktik ('dirty tricks')!"

Obrtelovu řeč si můžete přečíst ZDE.

Podezřelý institut

Pokud to tak je – a všechno na to vypadá – proč asi měl „někdo“ zájem vyvolat tento střet? Odpověď je vcelku jednoduchá: V rachotu policejních dělbuchů, mracích slzného plynu a úderech vodního děla měla zaniknout (a zanikla) jakákoli věcná informace o poklidné demonstraci – ukončené dřív než na ní mohli promluvit lidé jako je doktor Obrtel.

Ostatně k celé události se vyjádřil i jeden (z hlediska korporátních médií) velmi „podezřelý“ institut, jenž nese jméno exprezidenta Václava Klause. Podezřelý proto, že si již dlouho klade zcela přirozené otázky o skutečném smyslu a realitě „korona-úderu“. Za institut jej napsal bývalý europoslanec Ivo Strejček:

Mediální manipulace

„Demonstrace na Staroměstském náměstí v Praze v neděli 18. října 2020 byla občanským protestem proti vládním protikoronavirovým opatřením. Většinu účastníků tvořili běžní občané různého věku, profese, napříč celou společností. Nebyli tam žádní zvenku organizovaní internacionalističtí profesionální demonstranti, kteří tvoří v poslední době významnou součást všech demonstrací na Staroměstském náměstí.

Nedělní demonstraci bereme jako důkaz, že část občanů s vynucováním plošných vládních opatření nesouhlasí a že cítí povinnost dalšímu stupňování jejich restriktivnosti odporovat. Pokud hlavním smyslem staroměstské demonstrace mělo být vyjádření postojů, kterými někteří občané odmítají další nezodpovědnou vládní likvidaci společenských a mezilidských aktivit, naší ekonomiky, zdravotní péče, vzdělávacího systému, pokud cílem byl i odpor proti této formě likvidace našeho státu slepým podřizováním se příkazům nadnárodních institucí a pokud základním smyslem byla obhajoba svobody žít životy po svém, bez vládního dirigismu, pak záměry a cíle demonstrace schvalujeme a podporujeme.

Chceme připomenout a zdůraznit, že potyčky fotbalových fanoušků s policejními těžkooděnci, se kterými souhlasit není možné, následovaly až po ukončení demonstrace a po jejím řádném rozpuštění. Přesto záběry právě těchto střetů okamžitě naplnily sdělovací prostředky s cílem záměrně překrýt podstatu občanského protestu na straně jedné, vytvořit ve zbytku společnosti nepříznivý mediální obraz o těch, kteří „nesouhlasí s nošením roušek“ na straně druhé. Proti takové manipulaci zásadně protestujeme. 

Pokud diskreditace kohokoli, kdo bezvýhradně nesouhlasí s rozhodnutími pánů Prymuly, Hamáčka či Babiše, měla být cílem a vyzněním celé policejní akce, pak se nelze vyhnout ani spekulacím o vyprovokování agresivních střetů policií samotnou. O tom může svědčit i fakt, že přístupové ulice ke Staroměstskému náměstí byly zataraseny policejními těžkooděnci už před zahájením řádně ohlášené občanské demonstrace a že to pak komplikovalo i odchody běžných lidí z ní. 

Česká politická scéna – vláda i opozice – svými prohlášeními zúžila občanský protest ze Staroměstského náměstí na střet mezi fotbalovými chuligány a Policií ČR. Zcela se vyhnula interpretaci příčin, proč část občanů cítila potřebu protestovat proti vládou organizovanému omezování našich svobod, zastavení společenského života, rozvratu veřejných financí a vzdělávacího systému. Taková politická zbabělost nás už ale u vládních i opozičních politiků nepřekvapuje.“

Podezřelá nemocnice

O co tu tedy skutečně jde? Proč demonstrace způsobila, že se (na okamžik) postavila do jedné řady za vládu i většina opozice – aby na ni o pár hodin později mohla prostřednictvím „kavárenských“ korporátních médií ještě hysteričtěji zaútočit? Odpověď by měla znít – jde primárně o zdraví a životy nás všech. Podle čtyřiadvacetihodinových „nalejváren“ přece již nemocnice nestíhají, brzy se také u nás budeme setkávat se scenériemi, které známe z jara z New Yorku (z ČT a spol.).

Jak s tím potom ale souvisí prohlášení třeba jedné velké západočeské nemocnice?

„Fakultní nemocnice Plzeň je tu pro vás

Čísla pozitivních osob s nákazou Covid 19 denně významně narůstají. 15.10.2020 je ve FN Plzeň hospitalizováno celkem 84 pacientů, což je v celoročním období pandemie nejvyšší počet. Fakultní nemocnice poskytuje péči nejvyšší kvality všem pacientům a dělá maximum pro to, aby pandemické období zvládla. Děkujeme všem zaměstnancům za jejich pracovní nasazení a za jejich vstřícnost, kterou projevili v době uzavření škol. Své rodinné poměry vyřešili tak, aby napomohli dobrému chodu celé nemocnice. 

Opatření tohoto týdne:

FN Plzeň je největším zdravotnickým zařízením na jihozápadě Čech a postará se o všechny své pacienty. Bez rozdílu diagnózy, věku či bydliště. Zdraví zaměstnanců a péče o naše nemocné jsou prioritami v jakémkoli období."

Podezřelá čísla

Jinými slovy: Vedení nemocnice veřejnost uklidňuje, že navzdory narůstajícím číslům pozitivně testovaných má dostatečné kapacity – a není třeba propadat panice. Přesný opak toho, co se na nás v posledních dnech – a zvláště po „Operaci Staromák – řítí z hlavních médií. Ta záležitost dostává takové rozměry, že bychom měli očekávat, že všichni brzy vymřeme. 

Ani v nejmenším celý „Covid-19 – Úder“ nepodceňuji. Je pravděpodobné, že teprve po čase zjistíme skutečný „potenciální náboj“ této uměle vyrobené (a stejně uměle režírované) nákazy, která má „přeformátovat“ svět. Například poslední zjištění některých lékařských týmů, že prodělání této virózy může mít neblahý vliv na mužské spermie – a tedy schopnost rozmnožování – je jako vystřižené z mnohokrát otevřeně deklarovaných záměrů Billa Gatese a spol. na „omezení“ lidské populace na této planetě. 

Znovu a znovu je nezbytné opakovat, že je zásadní rozdíl mezi nákazou (zjišťovanou velmi nepřesnými PCR testy) a onemocněním či dokonce úmrtím. Kromě alternativních médií nikde nevidíme porovnávání běžné úmrtnosti v minulých letech s tou letošní. Prostě proto, že se neliší, či dokonce (jistě i vzhledem k přijímaným karanténním opatřením, jež se během sezónních chřipek nedělala) je nyní nižší. 

Podezřelé občanství

Přesto mi však připadá samozřejmé karanténní opatření dodržovat – už proto, že je vyhlásila legálně zvolená vláda. Za rok bude skládat účty ve volbách. A jako loajální občan českého státu – ne bruselské državy – mám k vládním rozhodnutím respekt, ačkoli s nimi nemusím ve všem souhlasit. Jiné by to bylo, kdyby mi to nařídil Brusel. 

Dodržoval bych vládní nařízení, i kdyby tu vládu vedl Bartoš, Fiala či Kalousek, protože alternativou je jen revoluční chaos. V tomto smyslu reakce médií „demobloku“ (kavárny) na demonstraci mnohé napověděla: „Operace Staromák“ měla posloužit k témuž – avšak bylo ji nutno oddělit od podstaty. Proti Babišovi ano, proti hysterii kolem korony ne. Tu globalisté nutně potřebují. A strach je vedle naděje to hlavní, co na lidi masově působí, co je činí nekriticky poslušnými – tedy „ne-občany“. 

Podezřelé „testování“

Proto dnes v médiích ještě více zní úpěnlivé volání po „vakcíně, která všechno zvrátí“. O tu jde totiž v první řadě. Proto se již na Slovensku organizuje šílený nápad s protestováním celé populace – teprve uvidíme, zda bude dobrovolné či povinné. Slovensko je totiž dostatečně malé i velké na takový exemplární laboratorní pokus (který u nás již Roman Prymula rovněž slovně otestoval). 

Jinak řečeno: V celé téhle tragédii, která primárně zničí naše hospodářství natolik, abychom byli pevně přikováni k bruselským virtuálním finančním zdrojům, jde o něco úplně jiného než o zdraví národa – respektive národů. Pomocí tohoto nástroje mají národy a státy zmizet z map. V tomto smyslu byla nedělní demonstrace určitě pozitivní. A „operace“, ve kterou ji provokacemi změnili policisté i hloupí „fans“, srozumitelná. I poselství z té celé taškařice:

Pokud jako občané podlehneme strachu, jenž to celé vyvolává, máme se na co těšit.

Ostatně soudím, že jedinou schůdnou cestou z tohoto maléru je czexit.

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr