Ladislav VĚTVIČKA - Omezovani aktyvit je zločin

Nejsem si uplně jisty, jestli si ti synci ve vladě uvědomuju zodpovědnost za činy, keryma likviduju tuto společnost.

Mohli byzme jim odpustit jarni vlnu zakazu a opatřeni, diky kerym přivedli tento stat na mizinu a zadlužili ho na sto roku dopředu. OK, mohli byt vystrašeni z teho, že se bliži neznama, zla nakaza, kera vyhubi narod, neměl bych jim to za zle.

Dneska už ale moc dobře vi, o co ide. A přesto opakuju stejne zločinne postupy, kere rozvratily ekonomiku v prvnim pololeti. Co zpusobuje stanne pravo (oni temu řikaju lockdown nebo karantena):

- skoro 70% obyvatel ma problemy ze spankem

- přes 50% obyvatel pije vice alkoholu

- přes 60% obyvatel přibralo na vaze

- dramatycky narostla chudoba, nezaměstnanost, spotřeba cigar, prašku a drog

- vic jak 40 tisic firem zkrachovalo

To su fakta ze země, kaj se prvni nakaženy objevil na počatku března tajak u nas, vlada vyhlasila lockdown, karantenu, stanne pravo nebo jak to chcete nazvat a tvrdili, že nejhorši to bude v dubnu. Pak v květnu, červencu a srpnu. Naposledy tvrdili, že stanne pravo zruši v zaři. Od te doby neřekli nic, ovšem karantena furt trva. Jedna se o Argentynu.

Graf

Takže vlada velice dobře vi, do čeho ide. Velice dobře vi, jak to dopadlo v zemich jako je Švedsko nebo Bělorusko, kere nepodlehly tomuto planovanemu celosvětovemu zločinnemu spiknuti s krycim jmenem Korona. Kdo chce, najde si data sam. Nestalo se nic zvlaštniho.

Pokud aji přesto vlada opakuje nesmyslne kroky z jara tohoto roku, pak se zaměrně podila na zločinu proti narodu a dřiv nebo později bude souzena, pokud teda po ekonomickem rozvratu a naslednych občanskych valkach ještě bude koho soudit...

Zdroj: vetvicka.blog.idnes.cz

Větvička Ladislav