David DVOŘÁK - Co ukazují fakta – 0,044 procent nemocných, 0,0036 procent, resp. 0,156 procent zemřelých

Uvedená oficiální fakta vykreslují celý Covid jako velký podvod, kdy cílem bude něco jiného, než je prostému lidu prezentováno. Jinými slovy: pomocí strachu z nás dělají hlupáky a budoucí nevolníky.

Vezmu to stručně. Na stránkách ministerstva zdravotnictví jsou aktuální údaje o stavu „epidemie“ Covid-19. K datu 1.8.2020 (17.30) statistika uvádí: úmrtí na koronavirus = 382, aktuálně nemocných = 4.674, vyléčených = 11.584. Stránky obsahují i „vysvětlení základních pojmů“, kde zjistíte, že součtem výše uvedených kategorií dostaneme celkové potvrzené případy, což se rovná číslu 16.640. A právě toto poslední číslo se většinou uvádí v souvislosti s „epidemií“ Covid-19. Je to ukázková manipulace, protože obsahuje i vyléčené pacienty, nikoliv jen aktuálně nemocné.

Poslední údaj o počtu obyvatel najdete na stránkách ČSÚ, kde se dočtete, že ... „Česká republika měla k 31. březnu 2020 10 694 364 obyvatel.

A nyní kupecké počty:

„Epidemie“ Covid-19 je prezentována jako celostátní záležitost, proto pro základní orientaci vztáhneme počet aktuálně nemocných k počtu obyvatel. Výsledkem je, že „epidemie“ aktivně dopadá na 0,044% obyvatel. Matematika je neúprosná, proto vztažení aktuálně nemocných v kraji, okresech, obcích k jejich počtu přinese obdobné výsledky – pokud někde vyšší procento, pak musí být oblast s nižším procentem.

Zemřelé můžeme vztahovat k několika hodnotám:

Tolik oficiální fakta. Domnívám se, že nepotřebují komentář. Celá „pandemie Covid-19“ není o nemoci, ale zjevně o něčem jiném.

Dle mého, novodobí lepšodruzi mají nejvyšší čas zřídit ministerstvo pravdy a zahájit nahrazování nežádoucích faktů tak, aby nová „poopravená fakta“ odpovídala zadání. Jako uvědomělý a pokrokový euroobčan přikládám krátký seznam, kde unikají nesprávná fakta...

Asi jako první by měla být zaměřena pozornost na zdroje, kde neinformovaný občan, svým neuvědomělým hledáním informací, může najít nesprávná a závadná fakta rozvracející hodnoty EU týkající se definice epidemie.

Práce všech pokrokových lepšodruhů je mařena, pokud existují zdroje tvrdící, že např. o epidemii chřipky se jedná, pokud nemocných je 1.600 až 1.800 případů na 100.000 obyvatel, např. zde. Podle tohoto výpočtu by celostátní pandemie nastala, kdyby byl překročen epidemický práh cca 160–80.000 aktuálně nemocných (a ne 4.674). V tomto bodě se rovněž naskytá otázka, zda by nějaká nezisková organizace neměla dostat dotaci na téma: „Koncentrace a školení osob nespoléhající na servis ČT a neuvědoměle hledající informace samostatně“. Připomínám prozatím neopravenou historii, z které víme, že největší zkušenosti s koncentrací osob mají Němci, kdy postačí aktivní menšina, přičemž zbytek „se dívá jinam“.

Dále bude nejspíše potřeba zjistit a medializovat skutečnou údajnou „odbornost“ lékařů s evidentně evropsky nesprávným myšlením a uvést jejich pomýlené názory na pravou míru. Není přece možné, aby občan-laik narazil na vyjádření, že rouška je v podstatě Petriho miska přímo před obličejem nebo na doporučení o potřebě se nechat imunizovat. Ovšem jako absolutně nepřijatelné a nejvíce podrývající EU hodnoty a politické úsilí našich vůdců jsou články „odborníků“ o nějakém levném a dostupném léku na Covid-19 nebo články „odborníků“ o neexistující pandemii.

Pokud je zapotřebí pro další budování rozvinuté EU společnosti přijít na přelomu roku s vakcínou proti Covid-19, pak by bylo velmi záhodno vyhledat a správně poopravit všechny články o tom, jaký časový průběh má vývoj vakcíny. Spořádaný občan nemůže přeci být konfrontován s časovou osou, kde je v letech uváděno období pro testování na zvířatech (od myší až po opice), potom na nějakých postupně se zvětšujících skupinách dobrovolníků... atd. Domnívám se, že pokud je třeba normální desetiletý vývoj stihnout během 1 roku, pak časovou jednotku „rok“ v článcích může paušálně nahradit jednotka „měsíc“, v některých případech pak „týden“. Včasným poupravením článků je třeba vyrazit zbraň z rukou všech rozvracečů a Putinových nohsledů, kteří by mohli poukázat na nemožnost vývoje neškodné vakcíny v tak krátkém čase.

Novodobí lepšodruzi, práce s nápravou nesprávných faktů a názorů je až nad hlavu. V seznamu neuvádím takové drobnosti, jako dostupnost článků o tom, že se někde lidé už proti novým restrikcím bouří nebo, že muslimové v Evropě karanténu ostentativně nedodržovali a přesto jejich řady smrtka s Covidovou kosou nenavštěvovala více než obvykle. Rovněž by neměly být dostupné spekulace, že byly i šarže testů, které byly Covidem infikovány. Nebo taková Mudr Peková... je to milá holka, ale ona už... a jiní... třeba takový prezident Tanzánie a Covid zjištěný v ovoci... Zkrátka, politické práce je více než dost. Když se minule nepodařilo vytesat socialistického člověka, nikde není napsáno, že nepůjde dnes vychovat uvědomělého euroobčana.

Pro všechny ostatní nesoudruhy, kteří si ještě pamatují metody minulých soudruhů mám vzkaz – je pouze na nás, co si necháme líbit. Naše praktická minulá zkušenost znamená, že víme, co bude následovat, známe jejich ideologické zbraně a mechanismus použití. Bude-li většina mlčet, bude salámovou metodou docházet k ořezávání všech našich práv. Pokud se někdo chlácholí, že dnes přišel „na řadu“ ten „hajzl soused“, pak by si dotyčný měl uvědomit, že zítra bude „na řadě“ on sám. To je jistota, protože cílem těch amorálních zbabělců nahoře je podřídit si a vysávat všechny bez rozdílu. Mějme na paměti, že slovo je mocná zbraň – ne nadarmo nejstarší kniha uvádí, že na začátku bylo slovo...

Nehorší je proto zůstat potichu.

Na závěr dodávám – je nepochybné, že pro některé může být průběh Covidu-19 těžký až fatální. To nikdo nezpochybňuje, nicméně jsem přesvědčen a fakta myšlenku podporují, že je cíleně a masově vyvoláván strach, kdy konečným cílem nebude péče o zdraví občanů.

Zdroj: zvedavec.org

Dvořák David