Oldřich LUKÁŠ - Pravdivé zprávy Členské televize dne 6. 6. 2022

Dobrý večer, vážení diváci,

hlásíme se vám opět z Dravčích hor, abychom vám v našich Pravdivých zprávách vysvětlili, co si máte myslet o aktuálním dění, nechcete-li propadnout konspiračním teoriím samozvané vlastenecké scény nebo záludné ruské propagandy a dostat se tak do střetu se zákonem.

Dnes začneme oblíbeným pořadem Obrázky Václava Hlodavce, který byl tentokrát věnován úpravě místopisných názvů v Praze v souladu s pokyny komise EU pro správný výklad historie. Experti ČT se v tomto pořadu shodli, že některé názvy jsou již neudržitelné, neboť urážejí partnery ČR z Landsmanšaftu, Pákistánu, Somálska, Džibuti, CIA a navíc i z menšinových LGBT skupin. Z nejzajímavějších návrhů jmenujme alespoň tyto: přejmenovat Stromovku na Allálhovy sady, Pražský hrad na Al'Hradcana, Vltavu na River of LGBT, Václavské náměstí na Heidrichovo a Malostranské na Mengeleho. Ruskou ulici změnit na Vlasovců, Koněvovu na Sorošovu a prostor na Letné na Pláň anální hrdosti. Stanice metra by se měly honosit názvy všech 94 druhů pohlaví. Účastníci pořadu také vyjádřili podporu senátnímu návrhu na otočení sochy Jana Žižky na Vítkově tak, aby nehrozila na západ, ale na východ, a současně na výměnu hlavy jednookého hulváta za hlavu Pavla Novotného jako ideálu ušlechtilosti. Palcát bude nahrazen vlajkou EU obohacenou půlměsícem na znamení vděčnosti sultánu Erdoganovi za dlouhodobé dodávání uprchlíků do Evropy. Padly dokonce i návrhy na přejmenování celé Prahy na Pedopride, Czechistán a další.

Policie zadržela muže, který se na známém koupališti vloudil do dámských sprch, neboť se prý cítí být ženou. Tam osahával mladé dívky, prý proto, že se cítí být ženou lesbickou. Následnou masturbací chtěl jen upozornit na odporný mužský zlozvyk. Podle názoru státního zástupce bude případ odložen, jelikož postihovat takové chování by se stalo nepřijatelným zásahem do základních lidských práv tohoto mužena. Trauma spojené s jeho zadržením bude muset kompenzovat stát a proti matce osahávané dívky, která policii přivolala, bude zahájeno trestní řízení pro pomluvu a pohrdání základními lidskými právy menšin s tím, že její dcera bude předána na převýchovu odborníkům z norské organizace Barnevernet.

Ministr kultury na dnešní tiskovce s hrdostí konstatoval, že už veškeré zámky, hrady, kostely a podobné nemovistosti byly vráceny původním vlastníkům. Státu tak odpadly starosti s údržbou kulturních památek. EU považuje tento postup za skvělou ukázku panevropského myšlení a doporučuje, aby byl uplatněn i na lesy a polnosti, jakož i na vybraný movitý majetek.

Ministerstvo vnitra díky dotacím z EU zakoupí tři americké ponorky ze druhé světové války. Bude tak možné zastavit útoky ruských letadlových lodí prý již u Mělníka a tak jim zabránit provést invazi do Řeporyjí.

Investigativní novináři ČT odhalili skandální LGBT diskriminaci v zásahových jednotkách Policie, kde zdokumentovali absolutní nedostatek homosexuálů a transvestitů. Policejní prezident se sice omluvil a slíbil, že zjedná nápravu, ale můžeme věřit slibům někoho, kdo je heterosexuální muž, k tomu ještě bílý a navíc rodilý Čech se dvěma dětmi?

Sudetendeutsche Landsmannschaft uspěl v soudní při o právo na používání pojmu Vlast. Po loňském návratu sudetských Němců do jejich domovů okupovaných komunistickým pronárodem se jim tak dostalo zasloužené satisfakce. Zneužívání pojmu Vlast již bude trestné. ČR se tak konečně vypořádala s rozvraceči odkazujícími na falešnou rusofilní historii a na jakousi jejich vlast. V tomto smyslu budou upraveny i nepatřičné názvy literárních a uměleckých děl. Například Smetanova Má vlast bude přejmenována na Unser Heimat, vlastenecké listy na Böhmen und Möhren Zeitung. Podle nezávislého průzkumu veřejného mínění to uvítala česká společnost s nadšením.

Německo udělilo prvním dvěma milionům uprchlíků občanství. Ti se tak stávají občany EU a mohou se po ní volně pohybovat. Podle informací proimigračních neziskovek nejméně polovina zamíří do ČR, kde jsou jim plně garantována všechna práva, zejména bezplatné bydlení, doprava, stravování a lékařská péče, jakož i sociální podpora ve výši trojnásobku průměrného důchodu v ČR.

Analytikové NATO za pomoci satelitní techniky přinesli nezvratný důkaz o rozpínavosti Ruska. Zpráva konstatuje, že Rusko v posledních třiceti letech soustavně posouvá své hranice blíž a blíž k mírovým základnám NATO.

Rusko se dopustilo další nehorázné provokace, když uspořádalo vojenskou přehlídku v samém srdci Moskvy, ačkoliv Evropský ústav pro zkoumání historické pravdy opakovaně prokázal, že Moskva je pravlastí anglosasů.

Poslední vykopávky v Polynézii přinesly důkazy o tom, že pojídání nepřátel byl zvyk zavlečený sem před tisíci lety z Ruska. Zjistil to tým českých expertů z Katedry kanibalistických studií Sörosovy univerzity NWO. Podle Ústavu nejnezávislejší žurnalistiky se jedná o přelomový důkaz, že na adrenochromu není závislá Kabala (Ilumináti, Deep State, Satanisti), ale ruská Duma.

Pandemie vstoupila do další vlny. Včera na Covid-19 zemřel český parašutista, kterému se neotevřel padák, a australský milovník surfu, kterého napadl žralok. Při pitvě bylo zjištěno, že ani jeden z nich neměl roušku.

Pedofilům konečně bude možné svěřovat do péče děti z ústavů a z nekonformních rodin. Ministryně spravedlnosti konstatovala, že tak byla úspěšně ukončena nepochopitelná diskriminace menšiny, která má k dětem prokazatelně nejláskyplnější vztah.

Ústav pro studium totalitních režimů si připíše na své konto další úspěch světového formátu. Jeho experti odhalili, že druhou světovou válku má na svědomí Rusko, které pod japonskou vlajkou přepadlo Pearl Harbour. Tento objev ocenila i Evropská komise pro pravdivý výklad historie.

Známý rusofil Pravdomluvný byl dnes odsouzen k pětiletému žaláři za výrok „Praha je toxická zóna plná nejhoršího morálního odpadu! To není Česká republika, ale vlastizrádné pracoviště Deep State plné psychopatů parazitujících na celém národu a devastujících české národní zájmy“. Soudce svůj rozsudek odůvodnil tím, že jde o nebezpečnou předsudečnou nenávist, nepřátelskou zahraniční propagandu, pomluvu a šíření poplašné zprávy. Jako přitěžující okolnost bylo vyhodnoceno, že obžalovaný čte zakázanou literaturu a vůbec nesleduje publicistiku ČT.

Tiskový mluvčí Vlády ČR se dnes vyslovil k nedávné kauze úmrtí nezletilé dívky a následné demonstraci protiislámských živlů. Konstatoval, že nešlo o brutální vraždu, ale o nešťastnou náhodu, kterou zavinila sama dívka tím, že chudáka Afričana provokovala nezahaleným obličejem a krátkou sukní. Imigrant byl shledán nesvéprávným, jelikož trpí africkou neuropatií. Soud mu proto uložil docházkovou léčbu ve speciálním zařízení. Účastníky demonstrace vláda považuje za špínu národa s tím, že po analýze kamerových záznamů budou organizátoři předáni trestnímu stíhání.

Naše armáda v Mali dál hrdinně bojuje za Prahu. Při ochraně francouzských dolů zajistila rodinu, která odmítala nechat se očkovat proti velrybí chřipce skvělými vakcínami Billa Gatese, a demokraticky donutila její členy, aby se očkovat nechali dobrovolně.

Řecká policie v Athénách brutálně zasáhla slzným plynem proti turecké lehce vyzbrojené jednotce, která provázela skupinku několika málo tisíc uprchlíků na jejich cestě do Německa. Proti tomuto nestoudnému projevu agrese okamžitě vystoupily představitelky EU Lejnová a Joudová, které ji označily za nechutné vměšování Řecka do vnitřních záležitostí Turecka. Tato provokace je o to závažnější, že byla provedena proti členovi mírového obranného paktu NATO.

Ústav pro odhalování zločinů komunismu ústy ředitele Kočába odhalil, že TGM již v roce 1900 opakovaně varoval před nástupem komunismu. Ústav získal potřebné důkazy z osobní e-mailové korespondence Masaryka s Franz Josefem.

Mezinárodní mírotvůrce Kunda z Nerespektu popsal tryznu u pomníku Vlasova, kde tři borci Hřib, Kolář a Novotný nadojili za půl hodiny rekordní půllitr slz. Svoji lítost mysleli tak upřímně, že vůbec nevadilo, jak se dalšího dne zjistilo, že zaklekli omylem u pomníku uprchlíků z Pasova.

To je pro dnešek vše a těšíme se na zítřek, kdy vám opět naservírujeme porci řádně prověřené pravdy. Pro dnešek se s vámi za redakci konspirační satiry loučí

Oldřich Orwell Lukáš

Zdroj: zvedavec.org

Lukáš Oldřich