PANDEMICKÉ HRY

Olympiáda je zatím posunutá, ale spíše skomírá. Na její piedestal se derou daleko životaschopnější Pandemické hry.

Účastní se jich daleko více lidí než olympiády, mají daleko větší sledovanost a mediální pokrytí, vedou k pravidelnému požívání léků napříč celou populací a všemi věkovými skupinami, dokáží zcela překopat dlouholeté společenské návyky a vazby. Lidé celého světa pozřou cokoliv, i kdyby to žádné účinky nemělo, nebo to dokonce mělo účinky negativní. Prostě skvělé Pandemické hry, které mají své hrdiny a každý při nich může dostat i svoji kýženou porci strachu a adrenalinu! 

Nemoc covid-19 je jako Yetti. Všichni o tom mluví, ale nikdo to neviděl. Na základě skutečných dat lze dnes mít za prokázané, že celá záležitost je pouze panika. Stačí porovnat data o úmrtnosti a smrtnosti mezi jednotlivými roky ve všech státech světa.

Důvody vyvolání covidové aféry ještě neznáme. V tom lepším případě se jedná pouze o ad hoc navýšení již tak astronomických zisků farmaceutických firem.

První ostrý nácvik paniky začal s tzv. ptačí chřipkou začátkem tisíciletí. Už tehdy se hrozilo pandemií a zjistilo se, že jedinci, firmy i státy fungují spolehlivě a nakupují léky ve velkém do zásob. Vyhlášení skutečné pandemie, a tudíž vyvolání poctivého plošného strachu bránila definice podmínek WHO pro vyhlášení pandemie.

Systematický tlak farmaceutických firem a jejich politický lobbing přinesl své ovoce a v roce 2009 byla z definice podmínek WHO pro vyhlášení pandemie vypuštěna pasáž o „enormním nárůstu mrtvých a kolapsu zdravotnictví“. Jen několik měsíců poté, 11. června 2009, byla vyhlášena první pandemie na světě!

Nultý ročník Pandemických her! Hurá! Tématem nultých Her se stala prasečí chřipka. Na celém světě zemřelo při této „pandemii“ 10 000 osob (možná z jiných příčin) a úmrtnost byla 0,02 %. Od té doby je možné za pandemii vyhlásit prakticky cokoliv a cesta k pořádání prvních Pandemických her byla otevřena. 

V době nácviku pandemických her začátkem tisíciletí prostřednictvím ptačí a prasečí chřipky se masivně se distribuoval „lék“ Tamiflu. Nakupovaly jej státy, byl ve velkém distribuován do rozvojových zemí a v praxi byla ověřena schopnost např. afrických států přijímat tyto „léky“ a distribuovat je obyvatelstvu. Zisky z distribuce přípravků jsou dohledatelné. O zisk se dělil „vynálezce“ léku kalifornská Gilead Science a distributor Roche.

Výzkum university v Aucklandu vedl k závěru, že Tamiflu nemá žádné antivirotické účinky a pouze vyvolává zvracení. V Japonsku byl Tamiflu zakázán, protože se zjistil jeho negativní dopad na psychiku a nárůst sebevražedných sklonů. Samotný výrobce Roche varoval před použitím „léku“ u dětí mladších 1 roku, zjistilo se při pokusech na mladých myších snížení mozkové aktivity a následný úhyn. I ČR nakoupila v souvislosti s prasečí chřipkou velké zásoby Tamiflu za 12,5 mil. Kč, následně vedla nákladné právní procesy s Roche o tom, že včas nevyměnil zásoby pro další možný výcvik formou Her a republika tak měla pro svoje hráče po několika letech od nákupu jen prošlá balení. ČR také nakoupila 700 000 vakcín za 110 mil. Kč, z nichž 600 000 balení se vůbec nepoužilo a ten zbytek byl použit zřejmě zbytečně.

Ve WHO vyšetřovala záležitost s vyhlášením nultých Pandemických her zdravotní sekce Rady Evropy pod vedením Dr. Wolfganga Wodarga a došla k závěru, že se jednalo o falešné vyhlášené pandemie na základě tlaku farmaceutických firem. Nicméně obrovské zisky daly farmaceutickým firmám lepší výchozí podmínky než mají odpůrci Pandemických her. Astronomické zisky jim umožňují „ekonomicky zainteresovat“ virology, epidemiology, politiky a je vytvořeno pevné předmostí pro nastolení éry pandemií.  

V souvislosti s letošním covid fenoménem jsme svědky celosvětové mediální masírky, naprostého popření všech dosavadních standardů o udávání počtu zemřelých a příčinách úmrtí, a jsou celosvětově nařizovány restrikce nevídané ani při válečném stavu, ačkoliv z dostupných dat je evidentní, že letošní chřipková vlna nijak nevybočovala z běžného průměru. Zdravotní rizika nákazy virem prakticky neexistují.

Faktická pandemie se nekoná, pořádají se pouze Pandemické hry. Počty mrtvých uváděné bez srovnání s běžnou úmrtností v jiných letech jsou pouze poplašnou zprávou. Z běžného průměru vybočuje pouze strach, panika a intenzivní léčba aplikovaná na běžnou virózu, případně na kombinaci stresu s přítomností viru a jiných zdravotních obtíží souvisejících s obezitou, konzumací alkoholu a vdechováním kouře z cigaret. Z čistě zdravotnického pohledu při uplatnění objektivních dat není ke speciálním opatřením v souvislosti s respiračními onemocněními žádný důvod. 

Právě proto je potřeba se podívat na příčiny určitého lokálního nárůstu mrtvých. Alarmující je nárůst počtu mrtvých s tmavou kůží pocházejících z malarických oblastí. Je evidentně způsoben nesprávnou léčbou. Tamiflu se už zdiskreditoval (i když Gilead Sciences mají opět ve hře svého silného koně, tentokrát Remdesivir) a do popředí se na uvolněné místo derou antimalarika, např. Plaquenil. Nesprávná léčba dopadá zejména na lidi s genetickou zvláštností, s deficitem glukózo-6-fosfát dehydrogenázy - G6PD. Jde o jeden z nejčastějších enzymatických defektů, který se vyskytuje zejména v malarických oblastech (typicky v Africe, Středním Východě, Středomoří) a postihuje v daleko větší míře muže než ženy.

Je to dědičná záležitost, takže se přenáší i do dalších pokolení tzn. je hojný i mezi potomky lidí pocházejících z malarických oblastí žijícími v Evropě nebo Severní Americe. Tato odchylka chrání člověka před malárií, v běžné situaci se nijak neprojevuje, ale při konzumaci určitých potravin (např. boby) nebo při požití některých farmak se spouští hemolýza, čili rozpad červených krvinek. Takto na tyto osoby působí aspirin, některá antibiotika a antimalarika propagovaná jako možný účinný „lék“ proti tzv. covid-19. Tuto propagaci podpořil i jeden z vševědoucích hlavních hráčů Her, oranžový Donie Trump v Bílém domku, který prohlásil, že sám používá preventivně jednu tabletu antimalarika denně. Že se toho ani netkne je nad jeho vlasy jasnější, ale chudý lid jakékoliv barvy pleti tomu lehce uvěří. 

Masivní nárůst úmrtí černých mužů s příznaky typickými pro hemolýzu např. v New Yorku dokládá, že se nejedná o zabijácký efekt neškodného covidu, ale právě o spuštění hemolýzy po podání antimalarik nebo jiných léků, které osoby s G6DP netolerují. V New Yorku tvoří nejvyšší podíl mrtvých muži Afroameričané (černoši adekvátně k běloši), kteří sice zemřeli s covidem, ale ten se v nich jen líně převaloval, zatímco skutečnou smršť způsobila hemolýza spuštěná podáváním farmak. Ačkoliv se o této devastující „léčbě“ ví, je nadále aplikována a WHO k tomu nevydala žádné stanovisko, ale vyjadřuje se rezervovaně o pozitivních účincích.

Antimalarika na bázi chlorochinu a hydrochlorochinu navíc mohou působit hypoglykémii vedoucí ke stavům bezvědomí zejména u osob s diabetem bez ohledu na jejich původ. S antimalarikem si zkrátka neradno zahrávat a označit jej za lék proti neexistující nemoci, to je už hodně vysoký level Hry. Svět se ovšem dostává do paradoxní situace, kdy výsledky studií jsou zveřejňovány aniž by byly závěry a hlavními lékaři světa se stávají burani typu Trumpa a Bolsonara, kteří o jednoznačně pozitivních účincích antimalarik nepochybují, ordinují je celému světu, ideálně by si Donald představoval jeho aplikaci injekcí. Jestli si někdo myslí, že je tak hloupej, tak mu taky vypíšu kurz. Jsou to všechno testy před dalšími koly Her.

Podrobnější popis okolností souvisejících s letošním prvním ročníkem Her lze najít na stránkách bývalého šéfa zdravotní sekce Rady Evropy, špičkového světového odborníka na problematiku epidemií, Dr. Wolfganga Wodarga www.wodarg.com, muže s dlouholetou intenzivní odbornou i politickou praxí. Ve světle objektivních čísel znějí restriktivní opatření nejen naší vlády, ale vlád téměř celého světa, jako komické výstupy. Některé vlády jsou možná jen použití klauni Her, ale u některých to vypadá na vědomou účast. Možná bude mít každé kolo Her svého pořadatele, nultý ročník měl Prasátko, premiéra připadla Covidu 19, a budou v nich účinkovat hvězdy Her, nultému ročníku vévodil Tamiflu, v prvním ročníku to vypadá na Plaquenil a Remdesivir. 

Rozhodnutí o osobní účasti v Pandemických hrách je na každém z nás. Je nepochybně možné se klidnou a mírnou občanskou neposlušností vymezit ještě před tím, než nastane etapa povinného hraní Her nařízenou účastí v tzv. „chytré“ karanténě s plošnou vakcinací látkou, o jejichž účincích nic nevíme. Každé Hry mají svou plíživou fázi, kdy jsou lidé upozorňující na nebezpečí označováni za fantasty, fabulátory a konspirátory. Pak přijde povel k nošení žlutých hvězd a na peróně už není sil nenastoupit do vlaku.

Lidé v každé době si myslí, že je jiná doba, že to se stalo tenkrát a dnes už lidi takoví nejsou. Není to tak, jsme pořád titíž lidé, nejsme ani kultivovanější, ani poučenější a vládnou stále stejní psychopati jako v kterékoliv éře. Kdo jiný než psychopat taky může chtít ostatním vládnout.

Aktuálně se jedná o obecně skvěle přijatelné téma Hry, poněvadž není viditelně obráceno proti žádné skupině osob, dopadá na všechny a jde o jednání ve jménu zdraví obyvatelstva. Zatím většina přistupuje na hru o zajištění zdraví za cenu ztráty žití. Je potřeba to změnit. Je potřeba začít jasně říkat, že žádná pandemie nebyla a že hry tohoto typu s neseriózním zacházením s fakty nechceme.

Ach, jak jsme malí a jak můžeme být ve své nicotnosti velcí. Jen si o sobě moc nemyslet a nehrát žádné hry.

Zdroj: internetové servery

-mk-