Jsme hrdí na LGBT! Ministerstvo zahraničí Velké Británie odpovědělo na slova Vladimira PUTINA o „mámě a tátovi“

Podle agentury RIA Novosti je Británie hrdá, že uzákonila stejnopohlavní sňatky a podporuje homosexualismus a jiné projevy LGBT aktivistů.

Zástupce britského ministerstva zahraničí tak reagoval na žádost o vyjádření k prohlášení ruského prezidenta Vladimíra Putina, že dokud bude hlavou státu on, budou v zákonech i dokumentech figurovat označení „otec“ a „matka“, a nikoli „rodič číslo 1“ a „rodič číslo 2“.

Spojené království bude i nadále hájit práva osob LGBT po celém světě. Vyzýváme mezinárodní společenství, aby bojovalo proti diskriminaci LGBT komunity a podporovalo rozmanitost a toleranci. Jsme hrdí na to, že je homosexuální manželství ve Velké Británii legální a vítané,“ cituje agentura zástupce britského ministerstva zahraničí.

Komentář redakce:

Ve většině našich médií se nyní hovoří o BREXITu. Jedni rozhodnutí Britů odsuzují, druzí schvalují. Ti, kteří oslavují britskou „odvahu“ a „statečnost“ zbavit se jha úředníků z Evropské unie, si ovšem často neuvědomují, že jiného „jha“ se tento ostrovní stát nezbavil, a sice ideologie genderu a podpory zvráceností spojených s hnutím LGBT. Ano, jistě je skvělé, že si britští daňoví poplatníci chtějí zase řídit vlastní záležitosti sami. Ve své horlivosti by si ovšem měli uvědomit, že s daleko větším nebezpečím pro společnost se ještě musí vypořádat. A měli by začít u úředníků ministerstva zahraničí, kteří se tak hrdě hlásí k tomu, že pod rouškou podpory „menšin“ dávají průchod zvrácenostem a nemravnostem.   

Zdroj: regnum.ru a internetové servery

-mp-