Paul Craig ROBERTS - Feminismus a násilničtí imigranti zničili Evropu

Znásilňování bílých švédských žen černošskými násilnickými imigranty ve Švédsku snad nikdy nepřestane. Při posledním násilném činu přinutili čtyři černí Eritrejci třináctiletou švédskou dívku, aby vešla do koupelny, kde ji střídavě znásilňovali a natáčeli si skupinové znásilňování.

Podle novinové zprávy došlo před vaginálním znásilněním „k násilí, kdy nejméně dva z obžalovaných popadli napadenou za krk a rameno, mlátili jí hlavou o zeď a poté ji násilně dovlekli do koupelny.“

Budou-li usvědčeni, žalobci doufají, že tito čtyři černoši budou deportováni zpět do Eritreje a bude jim zakázán vstup do Švédska na dobu nejméně 15 let. Avšak švédský imigrační tribunál blokuje deportace z „humanitárních důvodů“.

Deportace neznamená žádné uvěznění za skupinové znásilnění a jeho natáčení, což je podle švédských zákonů naprosto jednoznačně těžký zločin, jde o „trestný čin šíření dětské pornografie“. Uvěznění by bylo pro tyto ubohé, sociálně znevýhodněné a nepochopené černé muže z Eritreje, kteří přišli do Švédska začít nový život, příliš tvrdé. Ach, ubozí drahoušci. Už slyším feministickou švédskou vládu, jak pláče nad těmito chudáčky a za znásilnění dává vinu samotné švédské dívce.

Povšimněte si také, že novinová zpráva popisuje pachatele znásilnění jako „obžalované“, a nikoli jako pachatele, a že oběť znásilnění je pouze žalobcem, nikoli obětí. Takhle to nyní ve Švédsku chodí. Násilničtí imigranti, kteří házejí bomby, jsou chráněni zákonem o nenávistném projevu. Jakákoli znásilněná švédská žena riskuje, že ji obhájci násilnických imigrantů obviní z trestného činu z nesnášenlivosti, pokud znásilnění nahlásí.

Policejní úředníci, kteří upozornili na to, že převážnou většinu znásilnění spáchali násilničtí imigranti, byli suspendováni a dokonce bylo proti nim zahájeno vyšetřování.

Proč ještě bílé ženy žijí ve Švédsku, v zemi, kde s nimi jejich feministická vláda zachází jako s návnadou, aby přilákala více násilnických imigrantů? Z průzkumů veřejného mínění vyplývá, že 25 % švédských žen se bojí odejít z domu dokonce i když jdou nakupovat. Nárůst násilných trestných činů znásilnění o 1472% způsobil, že švédské ženy se staly vězenkyněmi ve svých vlastních domovech.

Má třináctiletá dívka otce, bratry, bratrance? Pokud ano, jak si mohou být prokurátoři jistí, že se černoši dožijí deportace do Eritreje? Jelikož celá vlastizrádná feministická švédská vláda otevřela hranice Švédska a pozvala sexuální násilníky švédských žen dál, neexistuje žádná vládní ochrana švédských žen. Tresty pro pachatele znásilnění se zhroutily. Norská tisková agentura Herland Report uvedla, že „v ohromujícím počtu případů švédské soudy projevily soucit s pachateli znásilnění a zprostily viny ty, kteří tvrdili, že dívka chtěla mít sex se šesti, sedmi nebo osmi muži“.

Kvůli zhroucení práva a potrestání mohou pouze rodiny poškozených docílit toho, aby sexuální násilníci nesli odpovědnost za tyto trestné činy. Ale co se stalo se švédskými muži? Odcizili se jim feministky natolik, že nechávají švédské ženy, ať si pomohou samy? Jaká totální katastrofa pro ženy, když se ze švédského feminismu vyklubalo tohle. Feministická vláda ve Švédsku umožňuje nekonečné znásilňování bez postihu.

Proč se švédská vláda rozhodla zničit pokojnou jednotnost Švédska? Zaplatil jim snad George Soros za zničení Švédska tím, že přivedou násilnické imigranty, aby znásilňovali domácí ženskou populaci? Aby byli lidé ve Švédsku shovívavější k násilnickým imigrantům, vládní televizní kanál vytvořil falešný zpravodajský „dokument“, v němž se tvrdí, že první Švédové byli modroocí černí Afričané, kteří se nakonec změnili v bílé, aby mohli přijímat vitamín D z nedostatečného slunečního záření ve Švédsku.

Ať se podíváme v Evropě kamkoli, narazíme na stejný problém. Potvora Merkelová zničila Německo. Německý federální institut pro výzkum zaměstnanosti odhaduje, že násilničtí imigranti by mohli za 20 let tvořit více než 40 % populace Německa. Ve větších městech má dokonce populace násilnických migrantů tvořit 70 % populace.

Jinými slovy, Merkelová nenechala Němcům v německých městech prostor.

Ze zpráv v evropských alternativních médiích vyplývá, že Itálie poskytuje větší pomoc násilnickým imigrantům, než handicapovaným Italům. Takhle je to všude. Nynější Evropa je pro násilnické imigranty, nikoli pro rodilé občany. Vůdkyni francouzské nacionalistické strany Marine LePenové hrozí trestní stíhání za nenávistné projevy, když se postavila za práva Francouzů.

Nikde v Evropě nemůže občan protestovat proti ničení své vlastní země, aniž by nebyl nazván „bílým rasistou“ a obviněn z nenávistných projevů. Nacionalismus a vlastenectví se staly zločinem.

Abychom si to vyjasnili, Evropa již neexistuje. Evropa je Babylonská věž, zcela zničená civilizace. Z Evropy již nic nezbylo.

Ve Spojených státech je to stejné. Obama, velký spasitel, přivedl 100 000 Somálců do Minneapolis a dalších 100 000 do Portlandu, Maine a nepochybně i někam jinam.

Co udělá komunita, když je do jejího středu přivedeno 100 000 přistěhovalců, kteří požadují jídlo, bydlení, zdravotní péči a zábavu? Nežádoucí imigranti s tmavou pletí mají privilegia na základě zákonů o občanských právech, která diskriminují bílé muže.

Jak to pomůže Washingtonu, když budou Evropu řídit islamisté, které Washington bombarduje a napadá dvě desetiletí?

Jak to pomůže Izraelcům, když se islamistický Střední východ rozšíří do Evropy?

Jak to pomůže Izraeli, když bude obrovský počet islamistů v USA protestovat proti tomu, že Izrael má velkou kontrolu nad americkou vládou a že zabírá stále větší území na Středním východě?

Je zřejmé, že pitomci, kteří vládnou ve Washingtonu a Izraeli, vytvořili svět, který znásobuje počty a moc nepřátel Izraele a Washingtonu.

Není divu, že Rusko a Čína stojí stranou, ignorují provokace a čekají na zaručené sebezničení naprosto zhovadilého západního světa.

Originál: Feminism and Immigrant-Invaders Destroyed Europe vyšel 11. listopadu 2019 na paulcraigroberts.org.

Zdroj: zvedavec.org

Roberts Paul Craig