Ladislav VĚTVIČKA - Co fčil, když vědci přiznali, že zpusobuju chemtrails a řikaju temu osevani mraku?

Tuž člověk by se aji smal, kdyby to nebylo take smutne. Každy, kdo sem tam zvedne hlavu, si všimnul, že cosik nahoře se změnilo.

Bylo to tak deset roku zpatky. Za letadlama naraz začaly zustavat kondenzačni čary, kere se roztahovaly a cele hodiny zustavaly viditelne. Mnozi se ptali, co se změnilo, bo se jednoznačně cosik změnilo.

A plno idyjotu odpovidalo, nic se nezměnilo, to su ty vaše konspirace, nedivejte se nahoru, vzdejte se a nic se vam nestane.

No ja, ale co fčil budu tito chytraci robit, když vědci potvrdili, že ovlivňovani oblohy je jejich dluhodoba robota? A že to robi všeci, od Ameryky přes Činu až po Rusy. Řikaju temu ruzně - třeba osevani mraku! Kura, taku cypovinu bysem ani ja nevymyslel. Že stači cosik přidat do kerosinu, to bylo jasne. A je jasne, že se testuje naprosto všecko - od jodidu olovnateho přes hlinik a stroncium až po suchy led.

Už fčil se směju u teho, jak ti pitomci, keři se bali zvednut hlavu, aby snad nezahledli cosik, co se nesmi, fčil budu vymyšlat, že oni to tak nemysleli, budu na textu, kery tyto praktyky přiznava, hledat chyby a rozpory, budu zpochybňovat autora, řikat, že oni to už davno věděli a tak.

Spiš mě ale zajima to, co v tym članku napsane neni. Bo je jasne, že to ten synek vědecky nenapsal enem tak. Bo shrnut a přiznat tyto praktyky znamena, že jedinec ve svoji branži konči. Proč to tedy napsal? Tuž asi je po osevani mraku třeba zrobit dalši krok. Co třeba likvidace letecke dopravy formou brutalniho zdaněni kerosinu nebo jednotlivych letu?

Tuž schvalně, co z teho vyleze po konferenci o umělem řizeni počasi

Ladik Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, odborny klimatolog z Bostonu

PS: Malem bysem zapomněl, tady je to přiznani.

Zdroj: vetvicka.blog.idnes.cz

Větvička Ladislav