PŘÍPAD Caroline Farrowové - O tom, jak liberální fašismus ničí životy odvážných matek ve Velké Británii

Odvážná aktivistka a koordinátorka kampaně CitizenGO ve Velké Británii a Irsku Caroline Farrowová může brzy skončit za mřížemi jen proto, že se odvážila říci pravdu o biologických rozdílech mezi muži a ženami.

Soud proběhne 15. října 2019, a to na žádost brutálního transgender-aktivisty, který ji a její rodinu měsíce obtěžoval a nyní požaduje, aby mu zaplatila desítky tisíc liber a byla uvězněna.

Carolinin příběh začal v březnu letošního roku, kdy proti ní místní policie zahájila vyšetřování, protože si dovolila pouze vyjádřit svůj názor na operaci „změny pohlaví“, která byla provedena šestnáctiletému mladíkovi. Označila ji za „kastraci, trauma a kruté zacházení s dítětem.“

Kritizovala jednání Susie Greenové, vůdkyně radikální anglické transgenderové lobby Mermaid, jež se rozhodla provést tuto šílenou operaci vlastnímu synovi k jeho šestnáctým narozeninám. Suzy Green musela odvézt svého syna do Thajska, protože operace byla ve Velké Británii nezákonná. Thajské orgány však odmítly takové operace osobám mladším 18 let provádět.

Od této chvíle se Caroline stala terčem útoků představitelů agresivní transgenderové lobby, kteří se rozhodli udělat vše pro to, aby nejen ji, ale všechny, kteří se staví proti jejich zvrácené ideologii, umlčeli.

Když se policie rozhodla zrušit obvinění proti Caroline, další agresivní transgenderový aktivista S. Hayden se rozhodl, že na ni aktivně zaútočí na sociálních sítích. Caroline začala dostávat ohromné množství agresivních zpráv. Začali o ní psát i mnohé blogy, v nichž jí a její rodině bylo vyhrožováno násilím.

To ovšem nebylo vše. Její rodina začala být obtěžována i mimo síť například tím, že dostávala několikrát denně neobjednané dodávky jídla, poštou přicházelo zboží, které si neobjednali, o Caroline začali zveřejňovat podivné zprávy na síti, v důsledku čehož ji přišla vyslýchat policie. Transgender-aktivisté si totiž zjistili její telefonní číslo a telefonní čísla jejích rodinných příslušníků, jejich e-mailové adresy a z jejich života učinili doslova peklo.

Vyděšená z toho, že mohou své výhrůžky uskutečnit, se Caroline rozhodla odpovědět agresorům na sociálních sítích a požádala Haydena, aby ji konečně nechal na pokoji. Poté se u jejího domu Hayden objevil, aby jí přinesl žalobu, v níž stálo obvinění z toho, že ho pronásleduje. Rozhodl se zneužít soudní systém k vyvíjení tlaku na Caroline, zastrašit ji a umlčet, aby touto lekcí ukázal i ostatním, co se s nimi stane, když se odváží odsoudit genderovou ideologii.

O dva dny později, kdy už nezbýval téměř žádný čas k vyhledání právníka a na přípravu obhajoby, byla Caroline předvolána k soudu. Soudce uvěřil Haydenovi a vyjádřil obavy, že ho Caroline nazvala nesprávným gramatickým rodem, což označil za urážlivé.

Lži jsou zbraně našich nepřátel.

Hayden žádá soud, aby přinutil Caroline zaplatit mu 100 000 liber, snaží se tak vytvořit právní precedens, který by zakazoval označovat transgendery v „nesprávném rodě“.

Nestačí mu ovšem jen finančně zruinovat Carolininu rodinu (která má 5 malých dětí), snaží se i o trest odnětí svobody pro Caroline. Falešně prohlašuje, že porušila soudní příkaz a projevila neúctu k soudu. Jedná se o jasné zneužití právního systému.

Pracuji s Caroline ve stejném týmu a mnohokrát jsem měl příležitost ověřit její skutečnou oddanost naší společné věci (ochrana lidského života, rodiny a skutečné svobody), její profesionalitu a neuvěřitelnou odvahu. Caroline není jedinou ženou, na kterou se tento agresivní aktivista zaměřil. Další matka, Kate Scottow, byla zatčena před zraky vlastních dětí, a byla držena v policejní vazbě po dobu 11 hodin poté, co upozornila veřejnost na Haydenovu kriminální minulost a podnikatelskou činnost (všechny informace byly veřejně dostupné). A nyní Hayden žaluje další tři ženy, protože chce před veřejností utajit svou minulost.

Nemůžeme se vzdát a mlčet, nemůžeme dovolit, aby hrdinové jako Carolina byli pronásledováni, bylo jim vyhrožováno, byli zatahováni před soud nebo dokonce do vězení pod tlakem transgender-aktivistů a s nimi spojených lobbistů.

Pojďme společně zdůraznit svůj hlas, abychom dosáhli vítězství spravedlnosti. Aby nikdo nikdy nebyl stíhán za názor, který byl vyjádřen nahlas: například že operace změny pohlaví provedená šestnáctiletému mladíkovi je kastrací, mrzačením a zneužíváním dětí. Za demaskování lobbistů genderové ideologie a za ochranu dětí.

P. S. Za pár dnů (15. října 2019) bude případ projednáván u soudu.

Zdroj: internetové servery

-mk-