Ladislav VĚTVIČKA – Tak se nam ta nenavistna hysterka odkopala, co?

Na levicovych hnutich je zajimave to, že zpočatku připadaju mnoha lidem atraktyvni a zajimave. Chlapci v Německu chodili kdysik davno radi cvičit do hytlerjugend, svazačky si později v Československu rady zaskotačily při poslechu rozjasanych pisni typu Zitra se bude tancovat všude a konec koncu aji ti mali udavači reprezentovani Pavlikem Morozovem to přece mysleli dobře.

Dobře to mysleli i činšti studenti s rudyma knižkama, když za kulturni revoluce vraždili svoje učitele a velice dobře to mysleli aji šestnactileti polpotovi chlapci, když svoje susedy odvaďali do kocentraku a motykama je zabijali.

Pro levičacka hnuti je kritycka jedna veličina, a tou je čas. Dřive nebo později lidi pochopi, jaky podvod se na ně řiti. Pokud su levičaci rychli, pak maju šanci na uspěch, bo lidi nestači zjistit, co se za novym hnutim nebo tvaři schovava. Tak mohla uspět ta děvucha od Čaputy, bo ju mulťaci skvěle nasadili až do poslednich fazi boja. Vytečně se poučili z českych voleb, kde stahovač kraliku byl nasazeny přiliš brzo a lidi tak ziskali možnost odhalit tu prazdnotu, kera se za nim skryvala.

Podobně to dopadne i s tym novym levičackym, multykulturnim nesmyslem o uhlikovych stopach, vypušťani CO2 a podobnych nevědeckych cyparnach. Pokud mulťaci propasnu tu spravnu dobu ke zglajchšaltovani světa, lidi pochopi, o jaky podvod se tu jedna a pošlu je na smetiště dějin.

Pomalu se zda, že režižeři klimakteryckeho hnuti začinaju ztracat nervy. Jinak by nemohli nacvičit taku šaradu, jaku předvedl jejich maskot na valne hromadě OSN. Měl sem možnost poprve slyšet vymyšlenu ikonu tak řikajic naživo. Sledoval sem ju společně s kolegu, doktorem psychologie.

Hleděl na ňu s odevřenu hubu. 

Ty vole, to je nadherny připad hysterycky nenavistne reakce s přiznakama PMS,“ okomentoval ječeni teho namyšleneho maskota. „Takych mam v ordynaci pět tydně…“

Užijte se tež pohledu na uvřiskane děcko, keremu kdosik rozšlapal babovičku… Fčil mu daju dyplom, medajlu a jakusik cenu. To už tak mulťaci mezi sebu robi, že si rozdavaju medajle a oceněni. A pak ju odsunu na smetiště dějin, bo svuj ukol už splnila. 

Ale jestli si myslite, že tym to konči, tak na to zapomeňte. Mladych gretenystu su cele zastupy. A budu pokračovat tak dluho, dokud je svět neprohlidne a nezastavi.

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Valna hromadka OSN, New York

Zdroj: ladikvetvicka.cz

Větvička Ladislav