VIDEO: Rodiče kalifornských školáků jsou v šoku z nového programu pohlavní výchovy

Žhavé spory o to, zda by sexuální výchova měla být na školách vůbec přítomna, neutuchají ani po desetiletích. Nyní se však toto téma stalo relevantnějším než kdy jindy: mnoho rodičů nezletilých dětí se bojí toho, co se jejich ratolesti vlastně učí. Debatu zvláště vyostřuje fakt, že zástupci starší generace, bez ohledu na jejich náboženské přesvědčení, nemají právo ovlivňovat obsah vzdělávacích materiálů.

Situaci výmluvně ilustruje příklad malého města v kalifornském Riverside County. Rodiče školních dětí a náboženských vůdců byli tak šokováni přímým důrazem na témata související s LGBT, že se za účelem hlubšího porozumění tomu, co se děje, tajně infiltrovali na setkání učitelů organizovaných školskými radami a věnované komplexní zdravotní výchově. To, co viděli, je natolik vyděsilo, že se rozhodli prosadit zrušení kurzu.

 

Aby jen tak planě nehovořili, natočili setkání na video. „Pochopili jsme, že by rodiče měli vidět všechno na vlastní oči, jinak by tomu nevěřili,“ řekl pastor Tim Thompson, vedoucí veřejné organizace Our Watch, o videu, které zveřejnili.

Podle Thompsona lze hovořit o pornografických, otevřeně obscénních materiálech, které by neměly být zahrnovány do školních osnov: „Nechceme, aby naše děti byly ovlivňovány takovými věcmi… Je to naprosto špatně a nehodláme to tolerovat.“

John Andrews, otec žáka ze školy ve městě Murrieta, byl také šokován zbytečností „vzdělávacích“ materiálů:

Hovoří se v nich o vzájemném masturbování, genderových vztazích, genderové rozmanitosti... ale to není konec. Diskutovalo se o všem, o tématech, jako jsou hry na hraní rolí pro různé pohlaví… mluvilo se o fistingu…

Kdybych něco takové ukazoval svému dítěti já, určitě by mě za to stíhali. Ale státní školy něco takové z neznámého důvodu dovolují“, dodal.

Ilustrace genderového typu jsou v učebnici vyobrazeny s takovými detaily, že je mnoho rodičů považuje za jednoduše nepřijatelné.

Jak poznamenává Thompson, zvláště rodiče šokovala skutečnost, že se podle jejich zjištění na materiálu podíleli organizace jako Planned Parenthood and Cardea Services, které podle něj aktivně podporují LGBT komunitu.

Neméně šokující záběr videa ukazuje, jak zástupce Americké unie pro občanské svobody Ruth Dawsonová pohotově diskutovala o tom, jak mohou studentky odejít nenápadně ze třídy, aby mohly jít na potrat bez vědomí jejich rodičů. Podle Dawsonové je třeba mít dobrý důvod, aby škola i nadále dostávala finanční podporu. Současně by vzdělávací instituce měly pečlivě zajistit, aby rodiče zůstali v nevědomosti. A také jakýmkoli způsobem vypnout funkci automatického volání oznamující nepřítomnost jejich dětí ve škole.

Dále během akce Dawsonová posluchače uváděla do rozmanitosti genderové identity, která je společenským fenoménem a neomezuje se jen na dvě pohlaví:

Neměli bychom se zabývat pouze mužským a ženským pohlavím. Existují lidé, kteří se nepovažují ani za jednu skupinu. Identifikují se jako ctitelé queer pohlaví. Máme mnoho pohlaví. Genderová identita a genderové sebevyjádření nejsou omezeny na dvě entity, ve skutečnosti se na ně biologické pohlaví neomezuje. “

Zjevně proto, aby ještě více zmátla posluchače, věnovala se také fyzické přitažlivosti: „Emocionální přitažlivost se také liší od fyzické.“

Myslíte, že to tím skončilo? Nikoliv! Dawsonová se poté ještě hlouběji ponořila do tématu LGBT a předvedla složitý svět „identit“. Vyjmenujme některé z nich:

1) berdaš (člověk s dvěma dušemi),

2) bigender,

3) muž, který se stal ženou,

4) žena, která se stala mužem,

5) transsexuál,

6) maskulinní žena,

7) feminní muž,

8) androgyn,

9) transvestita,

10) třetí pohlaví,

11) drag,

12) genderqueer,

13) intergender,

14) a-gender.

Podle názoru vedoucí organizace na obranu práv rodičů Suzanny Hallacherové se v této souvislosti jedná o zjevný politický podtext směřující ke zničení tradiční rodiny v USA.

(překlad vlastní, upraveno)

Zdroj: dailycaller.com

-mp-