Anton ANTONOV – Kanadský soud vyžaduje od otce, aby považoval svou dceru za chlapce

Podle médií nejvyšší soud Britské Kolumbie (Kanada) usvědčil z „domácího násilí“ otce 14-ti leté dívky, kterou odmítl považovat za chlapce.

Breitbart píše, že se dívka začala po konzultaci se školním psychologem považovat za osobu-transgender. Ve třinácti letech ji lékař z místní dětské nemocnice nadchnul pro to, aby zahájila injekční léčbu, která by jí umožnila být mladým mužem, a ne dívkou. Otec ovšem odmítl oslovovat svou dceru v mužském rodě, dodává televize RT.

Po rozhodnutí soudu mu hrozí, že bude zatčen, když se pokusí vzhledem ke své dceři užít ženských zájmen. Má zakázáno přesvědčovat svou dceru, aby odmítla „léčbu poruchy pohlavní identity“ a aby používala dívčí jméno, které dostala při narození. Předpisy se týkají jak komunikace s dítětem, tak i rozhovorů s třetími stranami.

Soud byl navíc pobouřen „neustálou připraveností“ otce „dávat rozhovory médiím“, v nichž mluvil o své dceři jako o dívce.

Soud má za to, že takové chování vystavuje dítě vážnému riziku.

Dívka dostala souhlas s tím, že může prodělat hormonální léčbu bez souhlasu otce. Nyní dostává hormonální injekce testosteronu na místní dětské klinice.

Policie může otce zavřít do vězení dokonce bez příkazu, pokud k tomu existují „rozumné“ důvody.

V roce 2017 dokonce vydaly úřady provincie Britská Kolumbie lékařskou kartu osmiměsíčnímu dítěti, v níž není označeno jeho pohlaví. Dokument v místě označujícím „pohlaví“ uvádí písmeno U, což znamená „nedefinovaný“ (undetermined) nebo „neustanovený“ (unassigned).

(překlad vlastní)

Originál: Антон Антонов - Суд в Канаде потребовал от отца считать дочь мальчиком vyšel 3. května 2019 na vz.ru.

Zdroj: vz.ru

Antonov Anton