Petr HAMPL - Trump napravil další velkou chybu: 340 nebezpečných slov o změně, která dělá svět méně nebezpečným místem

Varování: Následující text obsahuje narativy, které vyvolávají v pražské a brněnské kavárně výbuchy vzteku

Skvělým vánočním dárkem pro celý svět je rezignace amerického ministra obrany Jima Mattise. Generál Mattis je snad osobně statečný a rázný člověk, ale je to také nebezpečný magor schopný bombardovat celý svět jenom proto, že náhodou přišla další dávka raket. A tuhle agresivitu Mattis spojuje se servilitou vůči islámu.

Mattis oznámil, že v únoru skončí v reakci na to, že Trump začal klíčové obranné záležitosti rozhodovat osobně. V posledních dnech to obnášelo:

  1. Přiznání, že americká armáda působí v Sýrii – v rozporu s mezinárodním právem a všemi smlouvami, proti vůli tamní vlády, a navíc utajeně před americkou veřejností. Z logiky věci vyplývá, že Američané tam bojují na straně Al Kajdy.
  2. Rozhodnutí stáhnout vojáky ze Sýrie, Afghánistánu a nejspíš i dalších zemí regionu.
  3. Systematickou aplikaci zásady, že armáda má především chránit území vlastního státu. Nezapomínejme, že podle neokonské globalistické doktríny mají americké ozbrojené síly působit zkázu na celém světě, ale nesmí chránit hranice vlastní země. Ty mají podle neokonů zůstat otevřené milionům ničemů z celého světa, včetně členů teroristických skupin. Jen máloco je pro ty lidi větší svatokrádeží než myšlenka, že armáda je k vlastní obraně, a nikoliv k „vývozu hodnot.“

Mimochodem, Mattis dostal místo ministra obrany až poté, co neomarxistická levice a neokoni společně sestřelili velmi rozumného a strategicky uvažujícího Michaela Flynna. Generál Flynn byl obviněn z jakýchsi tajných kontaktů s Rusy. Samozřejmě se to nepotvrdilo, ale obvinění splnilo svůj účel. Rozumný člověk byl vyštípán a na jeho místo nastoupil pokračovatel katastrofální politiky Bushe, Obamy a Clintonové.

Nemuselo to být tak katastrofální, kdyby Američané měli rozumné spojence, kteří sledují své cíle a se kterými je zapotřebí nacházet konsensus.

Jenže jak to je, to vidíme dobře u nás.

Jednotná fronta patolízalů a pochlebovačů každého, kdo je v USA momentálně vlivný, která zahrnuje spektrum sil od Pirátů a genderových spolků přes ODS a TOP09 až po Občanský institut.

Jednotná fronta těch, kdo hovoří o spojenectví, ale ve skutečnosti chápou vlastní zemi jako vazala, nelitují životů vlastních spoluobčanů a přemýšlí jenom o tom, jak na tom vydělat.

Zdroj: petrhampl.com

Hampl Petr