Kayahan UYGUR - Židé-nacisté na Ukrajině

Když dnes pohlédneme na východní Evropu, uvidíme, že se nostalgie po ultrapravicovému a autoritářskému vedení země uchytila nikoliv v Rusku, nýbrž na Ukrajině. Neonacisty přitom nepodporují vlastenci, nýbrž globální finanční kruhy, anglosaští liberálové a izraelská lobby. Přičemž v řadách neonacistů působí mnoho Židů.

Liberální původ

V dějinách všechny ultrapravicová hnutí, jako je fašismus či nacismus, vždy zakládaly, podporovaly a rozvíjely kapitalistické síly, bankéři, volnomyšlenkáři, liberální obchodníci, západní umělci a inteligence. V Turecku se nacistické mimikry objevily ve 40. letech minulého století, ultrapravicové hnutí pak v 60. letech – vždy se ovšem jednalo o potěchu západu. Ruzi Nazar, který je považován za jednoho z architektů těchto projektů, byl otevřeným agentem CIA.

Morální chudoba

Ukrajina, kterou dnes můžeme považovat za hnízdo neonacistů, se do tohoto stavu dostala po řadě oranžových revolucí, které proběhly s podporou USA a George Sorose. Demoralizace na Ukrajině a rozšíření „bílého“ obchodu s otroky je v rozporu s ultrapravicovým hnutím. Oproti obvyklému názoru totiž ultrapravici pohání nikoliv konzervativismus, nýbrž morální rozklad. Kabarety, úderné oddíly SA (Strum Abteilung), v nichž bylo možné se setkat se všemi možnými sexuálními úchylkami, všechny projevy morální degradace, právě v takový moment se dostal Hitler ke vládnutí. Přesněji: Angličané ho tam dosadili kvůli válce s Ruskem.

Tři strany

Na Ukrajině dnes existují tři ultrapravicové skupiny, které se právě snaží sjednotit. Jakmile k tomu dojde, reálná hrozba se jen zvýší. Jmenují se: 1) strana „Svoboda“, 2) skupina „Národní korpus“, která vznikla poměrně nedávno a již má údajně tisíce následovníků. Třetí pak „Pravý sektor“, který je vlastně jak politická, tak vojenská organizace. Tyto fašistické skupiny, jejich představitelé se sešli letos v březnu, podepsali společný dokument a začali pracovat na sjednocení.

Útoky, které se v poslední době zintenzivnily, jsou jejich dílem – přepadení parlamentu, útok na libanonskou restauraci v Kyjevě, únosy obchodníků z řad muslimů včetně Turků, to je jejich práce.  

Dosáhli uzavření banky

Jedním z cílů ukrajinských fašistů byla banka s ruským kapitálem „Sberbank“. Aktivisté, kteří uskutečňovali akce před jejich pobočkami na Ukrajině, nutili vládu, aby tuto ruskou banku zavřela. A nakonec se jim to podařilo.

„Národní korpus“ se drží natolik radikální linie, že nazývá současnou protiruskou vládu „loutkou ruské oligarchie“.

V zimě aktivisté na Ukrajině zorganizovali blokádu železničních tratí směřujících do východních oblastí země, které kontrolují proruští separatisté. Tato kampaň se nesla pod heslem „Nechceme obchodovat s krví“ a vláda nakonec uvrhla na Donbas embargo, i kdyby to mělo zemi dostat do ekonomické krize.

Připomeňme, že všechny tyto diverzní kroky západní země podporují. A předtím tak činil také Soros se svými fondy, mj. Otevřenou společností, jejíž pobočku máme také v Turecku.

Hrozba války

Program, který podepsaly výše zmíněné tři skupiny fašistické fronty, je velmi zajímavý. Plánují mj. vytvořit Baltsko-ukrajinský svaz a založit stát, který bude bojovat jak proti Rusku, tak proti Evropské unii. A Ukrajina by se měla stát zemí s jadernou zbraní. Přepokládají rovněž spolupráci s pravicovým blokem Visegrádské čtyřky (Polsko, Maďarsko, Česko, Slovensko). Všichni dostanou zbraně. Všechny vztahy s Ruskem budou zpřetrhány. Je očividné, že tyto plány podpoří svými dolary jak Spojené státy, tak izraelská lobby. Podobá se totiž Hitlerovým plánům z roku 1933.

Židé-nacisté

Pokud hovoříme o „Pravém sektoru“, nesmíme zapomínat, že mnoho z jejích členů jsou Židé a peníze pro tuto ultrapravicovou organizaci proudí právě z Izraele. Andrej Bileckij, lídr „Národního korpusu“, je otevřeným neonacistou – a podle toho, že je vše zcela jasné, antagonismus „Žid – nacista“, který se snaží světová média vytvořit, není zcela realistický.

Andrej Bileckij

V období, kdy docházelo k intenzivním bojům s Ruskem (zde se autor mýlí, Rusko se oficiálně do bojů na Ukrajině nikdy nezapojilo, pozn. red.), mnozí členové „Národního korpusu“ bojovali v batalionu „Azov“. Vlajky a symbolika tohoto oddílu, v jehož vedení převažovali Židé, připomínaly symboliku hitlerovských SS. Dnes v některých oblastech bojovníci „Azovu“ nahrazují policejní oddíly a organizují letní tábory pro mládež.  

Učebnice, v nichž je Hitler přítel

Zároveň na Ukrajině dochází k přepisování učebnic dějepisu: vyzdvihuje se nikoliv boj proti Hitlerovi ve 2. světové válce, nýbrž naopak boj s Rusy. Nacistický duch a antisemitismus nahradila rusofobie a islamofobie. Bazální finanční sponzoři těchto akcí jsou Sorosovy fondy a Izrael. Sponzoři oddílu „Azov“, mj. miliardáři Sergej Taruta a Igor Kolomojskij, jsou rovněž Židé. Povídá se, že v ministerstvu vnitra jsou tyto kruhy zvláště silné.

Povídají pohádky

Je smutné, že když máme před sebou zjevný příklad Ukrajiny, lidé ještě pořád věří pohádkám o Hitlerovi a Stalinovi, které vyprávějí pod vlivem hollywoodské produkce. Problémy ve světě vytváří nikoliv špatní lidé, nýbrž kapitalistický systém. Churchill a Roosevelt, kteří řídili svět zpoza opony, jsou minimálně nikoliv lepší jako jejich současník Hitler.

Lobby kam se podíváš

Říkat,že dnes nepřátelství vůči Židům nahradila islamofobie, je sice v pořádku, nicméně musíme k tomu ještě něco dodat. Za současným nepřátelstvím k islámu nestojí pouze rasismus a xenofobie západních národů. V protiislámských kampaních po celém světě lze vidět izraelskou lobby. Pokud tuto pozici nezmění, nakonec ožije také antisemitismus.

(překlad vlastní)

Originál: Ukrayna’da Nazi Yahudiler vyšel 27. června na gunes.com.

Zdroj: gunes.com

Uygur Kayahan