„Evropané nechtěli křesťanství, tak mají Alláha!“ Polská aktivistka odhodila politickou korektnost a popsala, kam směřuje současná evropská společnost

Polská aktivistka Justyna Helcyk (National Radical Camp) se na demonstraci polských odpůrců islámu „Wroclaw proti islámu“ otevřeně vyjádřila o sebevražedné politice marxistické a ateistické Evropy: „Bomby v Paříži, bomby v Bruselu, mají Alláha, protože kříž nechtěli. Pláče Anglie, pláče Francie, a tak končí tolerance. Evangelium, a ne korán, Jasná Hora a ne Mekka.

Helcyková během projevu odmítla jakékoliv ústupky islamizaci a deklarovala, že aktivisté jsou připraveni zemřít při obraně svého domova před invazi muslimských imigrantů. Demonstrace se konala 2 dubna 2016 kousek od českých hranic.

Sleduji situaci v Polsku již delší dobu a je neuvěřitelné, že v době, kdy u nás se sejde s bídou pár stovek demonstrantů proti podpoře české vlády přílivu muslimských přistěhovalců a sebevražedné politice EU, tak v sousedním Polsku demonstrují desítky tisíc lidí proti islamizaci, přílivu muslimských imigrantů a nihilistické EU.

Budoucnost ukáže, ale obávám se, že tak jako dnes již známe mnohé národy je z dějepisu a vykopávek, tak skončí i ten náš národ... Jak říká můj kamarád spisovatel a historik Martin Janeček, tak příroda nemá ráda prázdnotu, jak duchovní, tak populační...

Záznam projevu v polštině: 

Zdroj:lukaslhotan.blog.idnes.cz 

Lhoťan Lukáš