Liberální fašismus přestal skrývat svou tvář i u nás

Před několika dny se český diplomat Václav Bartuška cynicky vyjádřil, že masové upalování lidí v Oděse, které se odehrálo před rokem (2. května 2014), bylo správné. Je tedy zřejmé, že někteří naši politici přestali skrývat své fašistické postoje a ospravedlňují masové vraždy lidí. Nemyslím si, že by pan Bartuška netušil, kam směřuje jeho logika, která opakuje logiku Hitlera, Stalina, Pol Pota a dalších zlosynů lidského rodu. Tito tyrani rovněž ospravedlňovali teror nutností zavedení pořádku.

Stejně tak mě udivuje, že zmizeli lidé s červenými kartami, kteří ještě zcela nedávno na každém kroku pronásledovali Zemana za jeho „vulgární“ vyjadřování.  Proč není slyšet naši televizi, která bez přestání obhajuje ideály humanismu? Pan Bartuška totiž řekl přesně to, co si naše liberální elita, včetně té, která obsadila teplá místa v Bruselu a jiných metropolích vedoucích států EU, myslí. Není tedy nutné, aby se „zbabělá cháska“ s červenými kartami, jak ji označil prezident Zeman, a mediální mainstream k  fašistickým výrokům politika vyjadřovaly.

Tito humanisté s maskami pokrytců svou filozofií a konáním dávno demaskovali své nitro. Jediné, co dobře ovládají, je ničení zemí, které nesdílejí jejich hodnoty, pomocí humanitárního bombardování. Výsledkem jsou statisíce mrtvých, rozvrat, chaos, bída a miliony běženců před branami Evropy ‒ Jugoslávie, Afghánistán, Irák, Libye, Sýrie a Ukrajina jsou toho příkladem. A kdo bude následovat?

Nešťastní lidé prchají z rozbombardovaných území do Evropy a bruselští úředníci seriózně projednávají možnost bombardování lodí s uprchlíky, aby jejich příchod alespoň trochu přibrzdili. Tlak na vlády všech evropských zemí, aby začaly přijímat uprchlíky, kterými je přeplněna Francie, Itálie i Španělsko, sílí. Mám podezření, že takové typy politiků jako je pan Bartuška nás brzy začnou přesvědčovat, že by bylo vhodné a humánní, aby i naše země jich několik desítek tisíc přijala.

Zní to sice hezky, ale jak vypadá bruselský humanismus v praxi lze spatřit v imigrantských čtvrtích ve Francii, v Itálii, Německu či Británii. Pokud se o tom však chcete sami přesvědčit, ještě si to dobře rozmyslete, protože do těchto čtvrtí se bojí chodit i místní policie.

Jak dlouho ještě budeme trpět podobné liberály, kteří už dávno nejsou těmi, kteří upřednostňovali klasické liberální hodnoty zformulované ještě v 19. století? Musíme pochopit, že tito lidé nemají nic společného se zájmy naší země, našeho národa, naší kultury a našich národních hodnot. V hlavách těchto lidí leží jen to, co jim nařídí v Bruselu a samozřejmě jejich osobní kariéra.

 

Čtenář/čtenářka