Hal TURNER - Co se děje v konfliktu Izrael - Palestina

Izraelský radar zničený na severu země. Američané zabiti, zraněni, uneseni/ zajati v Izraeli. Jaderné záměry.

V neděli 8. října 2023 v 10:51 EDT bylo potvrzeno, že tři izraelské radarové stanice na severu země byly napadeny a zničeny. Izrael nemá žádný radar, který by monitoroval Libanon. Rovněž bylo potvrzeno, že v Izraeli byli zabiti, zraněni a zajati/uneseni Američané.

Přes noc, po „prvním dni“ bojů mezi Hamásem a Izraelem, se internetem a médii přehnala skutečná propagandistická tsunami. Objem propagandy je mimořádný. Je velmi obtížné rozlišit pravdu od fikce.

Existuje INTENZIVNÍ snaha propagovat izraelské oběti – a to je asi v pořádku; jsou to oběti skutečného konfliktu. Ale je zde také naprosto bezprecedentní snaha potlačit a cenzurovat cokoli, co má co do činění s Palestinci. Skoro to vypadá, jako by veřejnost byla manipulována k tomu, aby viděla VŠECHNY Izraelce jako „oběti“ a VŠECHNY Palestince jako pachatele zvířecího násilí.

Oficiální zdroje se dnes velmi zdráhají poskytovat informace o Intelu. Je to, jako by se nad faktickými informacemi zavřela obří poklička; ven smí jen oficiální „narativ“.

Musel jsem přizpůsobit způsob získávání informací.

Tady je to, co mohu potvrdit:

Moji bývalí kolegové ze zpravodajské komunity z dob, kdy jsem pracoval ve Společné teroristické jednotce FBI (JTTF), potvrzují, že před více než týdnem zaútočily pravidelné jednotky ukrajinské armády v uniformách, s vlajkou a průkazem totožnosti, na jednotky Wagnerovy PMC... v SUDÁNU. Však víte, v Africe!

Také jsem zjistil, že Mossad sabotoval/vypálil/vyhodil do povětří íránské továrny na drony, aby zabránil Íránu pomáhat Rusku.

Také jsem zjistil, že letadla plná izraelských vojenských zbraní byla poslána do Baku, hlavního města Ázerbájdžánu, několik dní a týdnů předtím, než Ázerbájdžán minulý týden zahájil další vojenský útok na Arménii, zmocnil se Náhorního Karabachu a donutil 100 000 arménských křesťanů uprchnout, aby si zachránili život.

To, co se nyní děje v Izraeli, je pomsta:

Je to také pomsta ze strany Íránu za všechny letecké údery, které Izrael v posledních dvou letech provedl proti íránským silám v Sýrii.

A konečně je to také odplata ze strany Arménie za pomoc Izraele Ázerbájdžánu při usnadnění záboru Náhorního Karabachu.

Nejzajímavější část? Írán použil 6 miliard dolarů uvolněných Bidenovou administrativou před čtrnácti dny na financování dnešního vypuknutí nepřátelských akcí!

Zjistil jsem také, že tato odměna nehodlá skončit. Je to vlastně „válka“.

A co víc, nyní to mohu pozitivně potvrdit:

Dnes ráno se izraelský bezpečnostní kabinet odvolal na článek 40A „zákona o mimořádných situacích“ – VÁLKA.

Dnes ráno je tedy naprosto „oficiální“, že Izrael je ve válce. Je to poprvé od války v roce 1973, kdy byl tento článek v Izraeli použit.

Izrael se rozhodl nasadit vojska k POZEMNÍ INVAZI do pásma Gazy. Od dveří ke dveřím. Od domu k domu.

Bude to krvavá lázeň.

Mohu také potvrdit:

Izraelský velvyslanec v Moskvě Alexander Ben Zvi řekl ruské vládě:

Izrael považuje Teherán za jednoho z viníků útoku Hamásu“.

Rusku pak sdělil: „Tím jsme se nenápadně přiblížili k prahu skutečného použití izraelských jaderných zbraní proti Íránu a k demonstraci toho, co znamená termín 'ohrožení existence státu'... ze strany Ruska.“ „Základy státní politiky v oblasti jaderného odstrašování“.

Nyní mohu také pozitivně potvrdit:

Pásmo Gazy má přibližně 2,3 milionu obyvatel. Přibližně polovinu z nich tvoří muži. Pokud by tato polovina, nebo velká část, přišla do Izraele se zbraněmi, Izraelci by byli ohromeni. Proto velvyslanec v Moskvě Rusům sdělil, že Izrael zvažuje použití menších „taktických“ jaderných bomb proti Gaze pro případ napadení Izraele. Totéž platí pro Západní břeh Jordánu.

Nakonec izraelský velvyslanec v Moskvě sdělil ruské vládě, že vzhledem k tomu, že Izrael považuje Írán za hlavního viníka současného útoku, bude Teherán zasažen mnohem silnějšími „strategickými jadernými bombami“, stejně jako... Damašek v Sýrii, který má být koordinačním místem pro Hamás a Írán.

(Biblický text: Damašek, hromada trosek ?)

V izraelské vládě tedy nyní probíhá skutečná a aktivní debata o možném použití jaderných zbraní.

Pokud muslimové začnou napadat Izrael, kde je ohrožena jeho existence, pak Izrael již dává najevo, že použije Samsonovu variantu a vyhladí velké množství lidí.

Masírování jednotek Hizballáhu

Hizballáh v Libanonu již hromadí vojska a přesouvá raketomety. Hizballáh dal včera jasně najevo, že pokud Izrael zahájí pozemní válku v pásmu Gazy, Hizballáh zaútočí ze severu.

Dnes ráno přelétávají izraelské stíhací letouny nad libanonskou oblohou až ke Keršwanu na severu Libanonu.

Došlo k minometné palbě na Izrael z Libanonu a odpovídající dělostřelecké palbě z Izraele, ale tyto incidenty neodpovídají ani popisu potyčky.

Radar vyřazen

Hlavní zprávou dnešního rána je, že TŘI (3) izraelské radarové stanice na severu země byly úspěšně napadeny z Libanonu a od 10:51 EDT zde ve východním časovém pásmu Spojených států jsou všechny tři radarové stanice OFF-LINE. Izrael dnes na krátkou dobu neměl žádné účinné radarové pokrytí své severní hranice. Od té doby přemístili přenosné vojenské radary namontované na nákladních vozidlech na nové pozice, aby obnovili pokrytí.

Taliban v Jeruzalémě?

Afghánský Taliban dosáhl uspokojivé dohody s Íránem, podle níž Írán umožní ozbrojeným silám Talibanu překročit hranice země s úmyslem vstoupit do Izraele a zmocnit se Jeruzaléma. Taliban však na své cestě narazil na několik překážek.

Irák nereagoval na žádost Talibanu o povolení překročit irácké území.

Jordánsko kategoricky a výslovně ZAKÁZALO Talibanu vstup do své země.

Z politického hlediska jsou tedy nyní arabské státy považovány za zrádce, kteří působí jako štít proti izraelskému zacházení s Palestinci.

V Gaze a jejím okolí

Hamás tvrdí, že jeho bojovníci stále bojují v jižním Izraeli, zejména v Ofakimu, Sderotu, Jad Mordechaji, Kfar Azze, Beeri, Jatidu a Kissufimu. Pozor, jedná se o izraelské území.

„Izrael do 24 hodin evakuuje všechny obyvatele žijící ve městech v blízkosti hranic s Gazou.

Izrael se v průběhu let dostal do složité situace s Gazou, takže to není tak jednoduché.

Gaza byla zřízena jako opevněné vězení pod širým nebem, kde mohou dobří vězni přes den vycházet ven a vykonávat údržbářské práce pro vyvolené (jejich slova – ne moje), aby přežili. Za soumraku se pak vrátí branou zpět.

Teoreticky Izrael nemůže vyhodit do vzduchu celé opevněné město, které vytvořil, a všechny pozabíjet, protože pak by všichni volali po genocidě. Ale všem zřejmě z nějakého důvodu vyhovuje status quo v konfiguraci otevřených věznic.

Takže původní představa je taková, že Izrael prostě tu a tam vybombarduje a srovná se zemí dost budov, aby si všichni mysleli, že dostali odměnu, a tím to skončí. Tak to bylo vždycky. Ale tentokrát si nikdo není tak docela jistý. Mohlo by to skončit skutečnou genocidou v Gaze.

Izraelská armáda nařídila uzavřít všechna přímořská letoviska v blízkosti hranic s Libanonem.

Zatím nejzajímavější dnešní ráno: Americké zbraně ponechané v Afghánistánu byly použity k útoku na Izrael.

Vysoce postavený velitel Izraelských obranných sil (IDF) uvedl, že americké zbraně, které v Afghánistánu zanechala Bidenova administrativa, se ocitly v rukou palestinských skupin působících v pásmu Gazy.

Originál: Radars israéliens détruits dans le Nord. Américains tués, blessés, kidnappés/capturés en Israël. Intentions nucléaires vyšel na reseauinternational.net 9.10.2023.

Poznámka editora

Tak tak. Kdo seje vítr, sklízí bouři. A co naše slavná věrchuška? Fialový hnus navrhuje přesunout velvyslanectví ČR do Jeruzaléma jako projev patolízalství, chci říci podpory Izraeli. Větší koninu v nejnevýhodnějším čase nevymyslíš.

Zdroj: zvedavec.org

-mp-